Más is egyetért a hajléktalanságot tiltó törvénnyel?
"A 2/3-adot a választási törvény csinálja, a magyarok nem szavazták meg sem a törvényt sem a 2/3-adot."
Akkor teszerinted mi volt az a 2,7 millió ember?
"Bizony, #9-es, sőt, még a szupercellákat is idehozzák az ország fölé, hogy eltereljék a figyelmet a valós problémákról.:D"
Baromságokat beszélsz. Az időjárásnak semmi köze nincs a politikai élet kézivezérléséhez.
8 millióan szavaztak? de durva
jah nem
"11-es! 8 millió szavazásra jogosultnak mióta 2/3-a a 2,7 millió?"
Hol írtam én ilyet? Azt mondtam, hogy megszavazták őket 2/3-dal. 2,7 millió ember eddig még nem szavazott pártra Magyarországon. Mégis mit akarsz még? Legyen LMP-kormány a 400 ezer szavazatukkal?
"Baromságokat beszélsz. Az időjárásnak semmi köze nincs a politikai élet kézivezérléséhez."
Ahogy a Fidesznek se a Jobbik önfelszalámizásához. Pontosan erre kívántam rámutatni.
Meglepő egyébként, hogy nem az ún. "hívek", hanem a paranoid, frusztrált vert sereg látja Orbánt mindenhatónak.:D
"Azt mondtam, hogy megszavazták őket 2/3-dal. 2,7 millió ember eddig még nem szavazott pártra Magyarországon."
De ez nem igaz, nem szavazták meg őket 2/3-addal! 2,7milla még az 50% sincs meg nem érted? A 49%-ból a választási törvény csinál 75-öt! Hókusz pókusz szint szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!