Az ilyen magyargyűlölő zenék miért nincsenek betiltva?
https://www.youtube.com/watch?v=uHzA6QXbMvg
Rettenetesen felháborító, hogy ilyenek létezhetnek a felvilágosult 21. században. A liberálisoknak mi erről a véleményük?
:D
Vagy csak nem vagy képes a politikát elválasztani a nemzeti tudattól. Ez a szám a begyöpösödött mentalitásról szól, szerintem egyáltalán nem lehet a mindenkori Belgára azt mondani, hogy nemzetgyűlölők. Vagy talán nem magyar, aki szerint nem a rencerváltáson kéne még 30 év után is sírni?
#10:
Hát szerintem nem kimondottan jó művük, de ezek a dadaista-jellegű számaik nem is a rádiónak/tévének készülnek. A rajongótáboruk elbírja, a koncertek elbírják, tehát simán belefér nekik pár rendhagyó zene is.
Egyébként szinte minden albumon vannak hangulatfestő, töltelékszámok, ők csak szimplán csináltak hozzá klippet is.
Még mindig meglep, hogy egyesek képesek bármilyen szinten komolyan venni a Bëlgát. Pedig húsz éve nagy változtatások nélkül zenélnek, ennyi idő alatt szerintem rá lehet jönni, hogy ők még véletlenül sem gondolják komolyan, amiről énekelnek, csak görbe tükörből nézik maguk körül a világot.
Úgyhogy nem az a felháborító, hogy az ún. felvilágosult 21. században vannak, akik odaszúrnak a népnemzethy nagymagyaroknak (avagy: nem leszünk mink gyarmat, minden kűűfőőődi kifele, de a krumpli, a kukorica, a paprika meg a japán autó azért maradjon már), hanem az, hogy van, aki nem értelmezi, csak rögtön felháborodik rajta.
Oké, kérlek fejtsd ki, hogy mi a problémád ezzel a számmal?
Ha ez megvan érdemben is tudok reagálni.
Kedves Kérdező!
A "görbetükör" és az "irónia" kifejezéseket ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!