Ha Mészáros Lőrinc lopásból, strómannságból lett dollármilliárdos, akkor miért nincsenek az utcán az emberek, miért nincs az, mint 2006-ban?
Miért menjek az utcára, mert valaki milliárdos?
2006 - ban nem azért mentek az utcára az emberek, mert Gyurcsány milliárdos, előtte is az volt, nem akkor tudtuk meg.
Valószínűleg nem dollármilliárdos, az azért túlzás lenne.
Mészáros Lőrinc nem lop, hanem a közbeszerzések jó részét ő nyeri meg.Egyébként te teljesen nyugodt lennél, ha ezeket a közbeszerzéseket Hans Müller cége, vagy Jean Marais cége nyerné.Német és francia vállalatok. Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy a közbeszerzések díjaiból egy német, francia, vagy pedig egy magyar ember gazdagodik. Az utóbbi esetében csak itthon marad a pénz, befektet belőle, esetleg jótékonykodik. De egy külföldi viszi ki, abból másodlagosan nem hasznosít az ország. Ja persze az irigység!
"Mészáros Lőrinc nem lop, hanem a közbeszerzések jó részét ő nyeri meg.Egyébként te teljesen nyugodt lennél, ha ezeket a közbeszerzéseket Hans Müller cége, vagy Jean Marais cége nyerné.Német és francia vállalatok."
Nem, én akkor lennék nyugodt, ha a magyar állam támogatná a szabad versenyt a magyar vállalkozók között, és elő tudna állni egy olyan vállalkozói réteg, ami a szakértelme és valódi munkája révén nyeri el a közbeszerzéseket, nem azért, mert orbánviktor a gazdija.
"Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy a közbeszerzések díjaiból egy német, francia, vagy pedig egy magyar ember gazdagodik. "
Szerintem meg qrvára mindegy, amíg oligarchákról van szó és kiviszik a pénzt offshoreszámlákra, vagy elköltik Londonban, Dubajban. A magyar állam abból valszeg egy fillért se kap vissza.
"Az utóbbi esetében csak itthon marad a pénz, befektet belőle, esetleg jótékonykodik."
Hogy sütné le a pofád a cinizmus. Mészáros Lőrinc és sleppje jótékonykodik! Miben merül ez ki, talán focimezeket gyárt a felcsúti árváknak?
"A magyar genetikusan alattvaló.
...boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni."
(Kertész Ákos)
Meg az is lehet hogy Mészárosban példaképet látnak. Ők is így lopnának és próbálják is követni például a panelmutyival, azaz a panelházak hőszigetelésénél amikor akár 3-szoros túlszámlázások történnek.
Na és melyik az a párt, amelyik nem a cimbiknek adná a közbeszerzést?
Mindegyik ilyen? Akkor mi változna ezen a téren, ha mindenki kimenne hőbörögni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!