AZ MTVA csatornáin a "Stop Soros, migráns" témáknál akadtak el, másról nincsenek hírek?
"Pl igen magas a gazdasági és ipari növekedés Mo-on, hogy csak egy példát mondjak."
A KSH szerint és mindig az Origo-ra és a Magyar Időkre hivatkoznak, ami egyértelműen kormányközeli.
Nem mindig a "jó" hírekről kell beszámolni, hanem arról is, hány család lakhatását veszélyezteti a kilakoltatás!
Mert nem igaz, hogy itt sosincs semmi baj!
Migráns veszély meg nem fenyeget minket, mert amúgyis, már nem, tudom hány migránst befogadott titokban a kormány!
"felemelik a nyugdíjkorhatárt 72 évre"
Na erről nem tudtam...
Ha tényleg megteszik, akkor nyugdíj sem lesz.
"mivel egyedül a KSH méri ezt kellő alaposággal"
Mivel tudod megindokolni?
Mindig csak a jót mondja... ez nekem gyanús, hogy itt sosincs gond semmivel, az sem igaz, hogy "történelmi csúcsot" döntött volna a foglalkoztatottság és "mindenkinek" van munkája.
Teljesen abszurd!
Akkor hogy a frászba van leszakadva a keleti régió Nyugat-Magyarországhoz képest, miért van óriási bérkülönbség?
Mert rosszkor kapcsolsz be vagy direkt ezt akarod hallani a valsosagban angyon sok mas tamavel foglakozo müsor is van pcsak nehany pelda
A Bagi Nacsa Show
A Dal 2016
A Dal 2017
A Dal 2018
A Hely
A kommunizmus és a Gulág áldozatainak emlékére
A Magyar Természet Napja
A Metró klubtól a Szigetig
A Nagyok
A nap történetei
A reménység hangja
A sokszínű vallás
A tudomány hangjai
Akusztik
All That Jazz
Alma és fája
Alpok-Duna-Adria
Amerikában jártunk. Mestersége címere...
Arckép
Arcvonások
Ars Nova
Asztalitenisz magazin
Az a szép
Az én '56-om
Az Úr közel
Az utódok reménysége - a zsidó hitközségek műsora
Hallgassam Pápai Jocikát? :D
Dikk more :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!