Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » AZ MTVA csatornáin a "Stop...

AZ MTVA csatornáin a "Stop Soros, migráns" témáknál akadtak el, másról nincsenek hírek?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap ezt hallom, hogy "Stop soros, migráns, terrorista, Szíria, robbantás"

2018. jún. 6. 17:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%

"hány család lakhatását veszélyezteti a kilakoltatás!"

hány család lakhatását veszélyezteti a kilakoltatás?

"Migráns veszély meg nem fenyeget minket"

Persze, mert kerítés lett építve a déli határra...

"hány migránst befogadott titokban a kormány!"

Kezdjük ott, hogy háborús menekülteket fogadott be az ország, akiket nemzetközi egyezmények keretében kötelező befogadnunk. A letelepedési kötvény lényegéről olvass utána, mert látszik, hogy nem vagy tisztában vele, ahogy sokan mások sem.

2018. jún. 6. 19:29
 12/23 A kérdező kommentje:

[link]

Elhiszed?

Hogy hány családot érint a veszély?

[link]

[link]

[link]

Olvasd el a cikket figyelmesen és utána reagálj, Fideszes vak3gér!

2018. jún. 6. 19:54
 13/23 anonim ***** válasza:
63%

"felemelik a nyugdíjkorhatárt 72 évre"

Mit gondoltál, hogy fizeted 50 évig a fele kereseted tb-re és nyugdíjra és majd a focista orbán gyógykezeltet és nyugdíjat ad, hogy te megfáradva nyaralgass belőlle 65-68 éves korodig(bár a környezetemben élő 50 évesek hullanak mint a legyek) amíg talán húzod? Nem! Kiszámolták, hogy 72 évig kizárt, hogy kibírd élve. Ez erről szól....

2018. jún. 6. 20:13
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Ha valami csoda folytán nem pusztulnál el, a toppon már nem leszel, dugnak ide-oda közmunka, stb. Aztán az utolsó 5 év átlagából kiszoroznak neked 13 ezer forint nyugdíjat, mindegy, hogy előtte 40 évig 1 milliót kereső űrhajós voltál, mert az uccso 5 év a mérvadó, és lehet járni a remek kórházakba, ahol a 90 ezret kereső havi 400 órát dolgozó nővér mossa a papírtörlőt vidáman...
2018. jún. 6. 20:18
 15/23 anonim ***** válasza:
3%

Tessék, egy újabb hír, egészen más témában:

[link]

2018. jún. 6. 20:26
 16/23 anonim ***** válasza:
6%

"Akkor hogy a frászba van leszakadva a keleti régió Nyugat-Magyarországhoz képest, miért van óriási bérkülönbség?"

Nincs bérkülönbség. Kelet Magyarországon óránként 3-4 ezer forintért nem találsz embert kertásásra, amihez nem kell 8 általános és 8 általánost igénylő munkát havi nettó félmillióért nem vállal el.

2018. jún. 6. 20:52
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, a közmédia az mondta volna, hogy Magyarország minden pontján azonos a gazdasági helyzet? Na ugye. Értelmetlen hőbörgés helyett inkább próbáld elolvasni és MEGÉRTENI a híreket, többre jutsz vele.
2018. jún. 6. 21:02
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
"Nincs bérkülönbség." Én úgy kezdtem, hogy Borsodból elmentem Sopronba vízvezetékszerelőnek, de 15 nap múlva átszéledtem Ausztriába mert a Békásmegyeri kaka magyar vállalkozó vagy kifizetem-vagynem alternatív 80 ezrétől csak jobb az 1,2 millió HUF-ra átszámított nettó osztrák, le vagyok jelentve, cégnél dolgozni. Kórházba is voltam ahol volt ágynemű, adtak enni, és sok magyar is volt sőt, mivel egy nem várt hiba folytán egy eldurrant magas nyomású vezeték cseszte szét a kezem, kaptam 6,5 millió fájdalomdíjat...
2018. jún. 6. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
34%

Ahogy a kérdező szövegeit olvasom, lehetetlent vársz el tőle.

2018. jún. 6. 21:08
 20/23 anonim ***** válasza:
70%

"Kelet Magyarországon óránként 3-4 ezer forintért nem találsz embert kertásásra, amihez nem kell 8 általános és 8 általánost igénylő munkát havi nettó félmillióért nem vállal el."

Elvállaljuk, de a fél millió álljon te szerencsétlen! Ne az legyen, hogy a pennyből hozol 4db adambrau 28 forintos sört, meg szorongatsz egy 500-ast. Kimegy egy kistraktor amit megrendeltél, felszántja, te kifizeted azt a 100-200 ezret, ami területfüggő és kész.

2018. jún. 6. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!