A fideszeseknél miért akadt benne a lemez hogy nulla az infláció?
Figyelt kérdés
egyik kérdésnél is látom írja az egyik észlény
csodálatos a kormányzás mert gyakorlatilag nulla az infláció
az volt 2015ben mert olcsó volt az olaj
de egy azóta nem az csak elmúlt évben 3.8% volt az élelmiszer árak növekedése
hogy nem tudtak még lejönni legalább erről a dumáról?
2018. jún. 8. 11:36
11/16 anonim válasza:
#1: Hát, én egyre többet hagyok a boltokban bevásárláskor, pedig nem élünk nagyobb lábon, mint régebben.
12/16 anonim válasza:
#1: Az meg épp elég, ha a benzin ára emelkedik. Mindig is azt mondták, hogy az "visz magaval" mindent. Persze, ha csökken az ára, akkor nem...
13/16 anonim válasza:
#10 középen vagyok. Igen, az szélsőjobb a fidesz szélsőbaljához képest. Vagy te benyeled a komcsik "jobboldaly nemzethy keresztyén" maszlagját? :D
14/16 anonim válasza:
"#10 középen vagyok"
LOL. Max a 432. számú italboltban.:D
15/16 A kérdező kommentje:
#8! Te voltál az érintett.
Most visítottál egyet mert fáj a kis lelked, hogy buta vagy és kérdésként végezted.
Ne beszélj hülyeséget többet nem lesz belőle kérdés.
mindig előadod, hogy akkora gazdasági szakértő vagy és ezt se tudod
vagy hazudsz mint a többi elvtársad
csak felvilágosítottalak de vagy elég buta hozzá, hogy ideyere és lebuktasd magad
gratula, tipikus fideszes nagy száj kevés ész
2018. jún. 9. 19:52
16/16 anonim válasza:
#14 ott nem tudom, de politikailag mindenféle teszt szerint ott vagyok, meg a világnézetermben is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!