Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó ha a magyarok sok...

Miért jó ha a magyarok sok gyereket szülnek, amikor azok felnőve elhagyják az országot?

Figyelt kérdés
Értelmetlen a küzdelem, ha úgyis a környező országok elszippantják a munkaerőt. Itt alapjaiban van a hiba!
2018. jún. 7. 11:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ez már itt a 21. század, simán megvalósithatod önmagad nem kell szülőgépnek lenni, de persze ezt a begyepesedett balkáni magyaroknak mondhatod..."

LOL. Ezzel vigasztalod magad, mert bottal se piszkálna meg egy valamirevaló férfi se? Vicces lehet, ahogy a felmosófával épp megvalósítod önmagad.:DD

2018. jún. 7. 20:04
 22/24 A kérdező kommentje:

# 12/21:

Örülök, hogy nem csüggedsz! Én el lennék keseredve, ha lisztérzékeny lennék. Gyerek örökölheti. Volt egy ilyen barátnőm, hogy azzal mit össze szenvedtem. És egy lisztérzékenynek vagy bármilyen érzékenynek dupla annyit kell keresnie pénzben és időben mint egy egészségesnek.

# 17/21

Dehát te is a cseheknél dolgozol, ezt kérdezem, ember!

2018. jún. 8. 12:27
 23/24 anonim ***** válasza:

22.

"Dehát te is a cseheknél dolgozol, ezt kérdezem, ember!"

De vázoltam, hogy az asszony nem, oszt mégis jó keres, ember.

2018. jún. 8. 12:30
 24/24 anonim ***** válasza:

Azért egyáltalán nem siralmas a helyzet. 26 éves koromra vidéken keresek netto 300 közül, párom szintén, vettünk lakást, és várjuk a gyereket. Még kettő legalább lesz :)

Mégis mi ebben az elérhetetlen? Dolgozni kéne. Egyetértek, hogy aki itthon nem tud megélni, az külföldön se fog tudni.

2018. jún. 11. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!