Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék hol rontotta el,...

Az ellenzék hol rontotta el, hogy labdába sem tud rúgni a Fidesz mellett?

Figyelt kérdés
Valahol elrontják. De hol? Nem tanulnak a pártok egymás, vagy éppen saját hibájából? Vagy... talán már nem is akarnak kormányra kerülni?
2018. jún. 6. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

"Napkelte meg van?"

Megrugott a ló? Milyen napkelte? Arról annyit tudok, hogy mikor felkel én már lehúztam 4 óra melót.

2018. jún. 6. 19:56
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

"Az ellenzéknek egy célja van: bukjon a Fidesz, le a Fidesszel, bármi amit a Fidesz akar, még ha jó is, ellenezzük, mert hogy a Fidesz. Így nem lehet politizálni."

Tény ami tény ilyen ordas pénzkimentés még az ország történelmében nem volt.

Egyébként, azt nevezed politizálásnak, hogy a marha cigány-nyugdijas-éhező réteget beijjesztik mindenféle blődlivel, miközben az unokáik jövőjét is ellopták?

2018. jún. 6. 20:01
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

"Napkelte meg van?"

10 éve nincs Napkelte a tévében.

2018. jún. 6. 21:10
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

A fidesznek van karizmatikus vezetője - az ellenzéki pártoknak egy sincs

A fidesz tudja, hogy a magyarok szeretnek rettegni és utálni valakit. Tőlük megkapják a gonosz ellenséget akit le kell győzni. - Az ellenzék csak ígérget szépet és jót. Ígéretekkel tele a padlás és az elmúlt években senki sem tartotta be.

A fidesz legyőzi az ellenséget. ( soros, migránsok, EU )

Mindenki szeret a hősök oldalán lenni. ( Superman, Zorro, Pókember ) Mert példaképek kellenek.

2018. jún. 6. 21:48
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

"Az ellenzéknek egy célja van: bukjon a Fidesz, le a Fidesszel, bármi amit a Fidesz akar, még ha jó is, ellenezzük, mert hogy a Fidesz. Így nem lehet politizálni."

Miért, a Fidesz ugyan mit csinált 2010-ig? :D

Ne gyertek már nekem ezzel a baromsággal, mert nagyon nincs így.

2018. jún. 7. 10:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem rég nem is akarnak kormányra kerülni.... most se.

7-10 naponta kellene egy közös jelöltet talániuk a 106 választókörzetbe és akkor marad kis idejük arra is, hogy a pacákról meggyőzzék a szavazókat.

De a Jobbik éppen szétszedi magát, az MSZP most fog nekiállni, a DK, meg az LMP meg marad a régi sínen... az az 5%--ra pont elég.

2018. jún. 7. 10:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem akarnának kormányra kerülni. Nehéz kérdés, vagy talán megválaszolhatatlan hogy mik miatt nem értek el többet. Elmondom, hogy nekem mik nem tetszettek. A Jobbik plakátokon kormányváltásról lehetett olvasni és, hogy "lecsukjuk a tolvajokat" (remélem jól idéztem). Igaz ezt felfoghatjuk úgy, hogy ha nyernek, viszont Demeter Márta egyértelműen kijelentette, hogy 2018 ban rendszerváltás lesz. Emlékeim szerint Vona Gábor is mondott olyat, hogy le fogják váltani a Fideszt. Kicsit merész nem? Nekem a taktikai szavazás gondolatmenete sem tetszett, szerintem úgy szép dolog, ha valaki kiáll a pártjáért/koalíciójáért és nem lép vissza a másik pártért/koalícióért. Szerintem lehet, hogy sokan akik jól élnek a Fidesz alatt anyagilag (akár az egykulcsos adó és/vagy más okból/okokból), nem akarnak más pártot hatalmon látni, mert féltik az anyagi színvonalukat. Bevallom ez nálam is szerepet játszott. Illetve a Fidesznek vannak nagyobb támogatásai is.
2018. jún. 7. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:
40%
Mert szánalmasak.
2018. jún. 7. 13:50
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Az ellenzék ott rontotta el, hogy ugyanazokat a fkpokat hagyta meg pártvezetőnek minden elvesztett választás után.

Meg ott, amikor a választási szabályokat látva belement a játékba, ahelyett, hogy hatékony parlamenten kívüli eszközöket használt volna.

2018. jún. 7. 14:06
 20/20 anonim ***** válasza:

"Meg ott, amikor a választási szabályokat látva belement a játékba, ahelyett, hogy hatékony parlamenten kívüli eszközöket használt volna."

Mi a hatékony parlamenten kívüli eszköz szerinted?

2018. jún. 7. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!