Az ellenzék hol rontotta el, hogy labdába sem tud rúgni a Fidesz mellett?
"Napkelte meg van?"
Megrugott a ló? Milyen napkelte? Arról annyit tudok, hogy mikor felkel én már lehúztam 4 óra melót.
"Az ellenzéknek egy célja van: bukjon a Fidesz, le a Fidesszel, bármi amit a Fidesz akar, még ha jó is, ellenezzük, mert hogy a Fidesz. Így nem lehet politizálni."
Tény ami tény ilyen ordas pénzkimentés még az ország történelmében nem volt.
Egyébként, azt nevezed politizálásnak, hogy a marha cigány-nyugdijas-éhező réteget beijjesztik mindenféle blődlivel, miközben az unokáik jövőjét is ellopták?
"Napkelte meg van?"
10 éve nincs Napkelte a tévében.
A fidesznek van karizmatikus vezetője - az ellenzéki pártoknak egy sincs
A fidesz tudja, hogy a magyarok szeretnek rettegni és utálni valakit. Tőlük megkapják a gonosz ellenséget akit le kell győzni. - Az ellenzék csak ígérget szépet és jót. Ígéretekkel tele a padlás és az elmúlt években senki sem tartotta be.
A fidesz legyőzi az ellenséget. ( soros, migránsok, EU )
Mindenki szeret a hősök oldalán lenni. ( Superman, Zorro, Pókember ) Mert példaképek kellenek.
"Az ellenzéknek egy célja van: bukjon a Fidesz, le a Fidesszel, bármi amit a Fidesz akar, még ha jó is, ellenezzük, mert hogy a Fidesz. Így nem lehet politizálni."
Miért, a Fidesz ugyan mit csinált 2010-ig? :D
Ne gyertek már nekem ezzel a baromsággal, mert nagyon nincs így.
Szerintem rég nem is akarnak kormányra kerülni.... most se.
7-10 naponta kellene egy közös jelöltet talániuk a 106 választókörzetbe és akkor marad kis idejük arra is, hogy a pacákról meggyőzzék a szavazókat.
De a Jobbik éppen szétszedi magát, az MSZP most fog nekiállni, a DK, meg az LMP meg marad a régi sínen... az az 5%--ra pont elég.
Az ellenzék ott rontotta el, hogy ugyanazokat a fkpokat hagyta meg pártvezetőnek minden elvesztett választás után.
Meg ott, amikor a választási szabályokat látva belement a játékba, ahelyett, hogy hatékony parlamenten kívüli eszközöket használt volna.
"Meg ott, amikor a választási szabályokat látva belement a játékba, ahelyett, hogy hatékony parlamenten kívüli eszközöket használt volna."
Mi a hatékony parlamenten kívüli eszköz szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!