Mi a véleményetek arról, hogy Gyurcsány már nem is tagadja azt, hogy az Európai Egyesült Államok létrehozását támogatja?
Én is támogatom. Naésakkor? Számomra a magyar nemzeti nemzetiérzés, meg a nemzeti magyar kultúrális szuverenitás, nem minősül érvnek (hát még nem racionálisnak).
Így hát, nem látom okát hogy ne támogassam.
El tudom fogadni hogy vannak akik támogatják az USE gondolatát
Ti viszont a szavazati arányok alapján azt vegyétek tudomásul hogy az ország 70%a nem támogatja
Abszolút kisebbségben vagytok
Meg aztán ezt a kis apróságot Gyurcsány Komátok elméletette hangsúlyozni...
"Ti viszont a szavazati arányok alapján azt vegyétek tudomásul hogy az ország 70%a nem támogatja"
Mikor szavaztunk erről?
Majd kígyóznak a kígyók a prímszámokkal, miután leváltotta a dk-t. :P
Mindegy, hogy mit akar ez a bohóc, egyelőre még utópia amit ennek az egyesült eu-nak a hívei kergetnek.
"Ti viszont a szavazati arányok alapján azt vegyétek tudomásul hogy az ország 70%a nem támogatja"
Akkor elárulnád, hogy az ország 70% mit támogat?
26.
Gyurcsányt NEM támogatja, az biztos. Hálisten.
Nyilván Magyarország végét jelenti. A történelemben volt már erre példa: az Osztrák-Magyar Monarchia idején sem volt teljesen önálló és független Magyaroeszág, ahnem egy nagyobb államalakulat részeként funkcionált. Teljesen tönkre is ment bele, a függetlenség után minden tekintetben jóval fejlettebb, élhetőbb lett...
Vagy mégsem?
Most már csak azt nem értem, hogy mi volt az elején az a nagy értetlenkedés hogy vége lesz e Magyarországnak az USE-al ha ez mindenki számára egyértelmű.
Egész egyszerűen csak vannak olyanok akiknek tök mindegy hogy milyen közegben élnek. (Most még....! Na persze garantálom hogy rohadtul nem lesz mind1...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!