2006-ban gondoltátok volna, hogy egyszer majd MSZP-Jobbik összefogást fog követelni rengeteg ember mindkét táborból?
Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 18:41
1/12 anonim válasza:
Én is egy ilyen embem vagyok, és még 2016-ban se gondoltam volna.
3/12 A kérdező kommentje:
Azért nekem az kicsit fura, hogy régen a Fideszesek szerint Csurka mocskosnácirasszistafasiszta volt, most meg hivatkozási alap.
2018. máj. 26. 18:46
4/12 anonim válasza:
Csurka nem hülye volt, hanem bizonyos nézetei miatt vállalhatatlan. Így is bepróbálkoztak már többször az antiszemita/fasiszta kártyával a Fidesz ellen.
5/12 nemaRendőrség válasza:
Mivan? Ha igaz nemhogy kiábrándultam, de meg is utáltam a Jobbikot
7/12 anonim válasza:
A kérdező nyilván nem politikusokra gondolt, hanem egyes szavazókról (akik nyilván nem a hardcore jobbikos szavazók).
8/12 anonim válasza:
nekem a verjobbikos ösmagyarkodo ismeröseim mar szinte ugyamolyan stilusu posztokat osztanak meg mint a liberalis ismerseöim (tehat föleg LMps, kiseb mertklben Dk-s Mometumos) olyan is volt, hogy valaki egy dks poszta alatt megevdte a fdieszt,de ajoobbikosok meg a libsik együtt hordtak le mindennek... Hat igen összer ami összetartozik
10/12 anonim válasza:
Nem, de akkor még azt sem gondoltam, hogy ez lesz a Fideszből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!