Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szülj te is gyerket Magyarorsz...

Szülj te is gyerket Magyarországnak! Ugye nem kötelezheti a kormány arra a nőket hogy már pedig szüljön? Ratkó korszak ugye nem fog vissza térni?

Figyelt kérdés

Rettegek attól hogy törvénybe hozzák hogy minden nőnek kötelező legyen a szülés.

Ilyet megtehetnének Magyarországon?

2018. jún. 5. 00:16
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
38%

Rossz hírem van számodra. mert

1. idővel mindenki rájön, hogy mekkora marhaság volt, hogy nem akart gyereket - csak van akinek ez már túl későn lesz

2. a gyerek nem születik ilyennek vagy olyannak, nincs olyan, hogy "sztereotípiáktól mentes, más kultúrájú gyerek". A gyerek olyan lesz, amilyenné a környezete, a nevelése alakítja. Ha kész emberkét akarsz "örökbefogadni" akit már nem lehet alakítani, így nem lesz hatással rá a környezete - akkor az nem gyerek, hanem egy megcsontosodott felfogású és változásra képtelen felnőtt. Ezt pedig nem örökbefogadásnak nevezik, hanem végrendelkezésnek, azaz az illető kiválaszt egy neki tetsző felfogású, életvitelű egyént és rá hagyja a vagyonát.

De ettől neked nem lesz gyereked, örökbefogadott gyereked sem.

2018. jún. 16. 12:13
 42/52 anonim válasza:
25%
Az ember képes lenne az önmegtermékenyülésre, csupán néhány sebészeti és genetikai módosításra lenne szükség hozzá és meg is lenne oldva a dolog, de egyből fellázadnának a vallási fanatikusok meg a konzervatívok, hogy ez a természetbe való beavatkozás lenne, meg hogy ne akarjunk istent játszani, stb. De a tudományos lehetőség viszont adott hozzá, ezt kár vitatni.
2018. jún. 16. 12:55
 43/52 anonim ***** válasza:
80%

" idővel mindenki rájön, hogy mekkora marhaság volt, hogy nem akart gyereket - csak van akinek ez már túl későn lesz"

Miért is?

Én ismerek sok idősebb embert,aki sosem bánta meg a döntését.

2018. jún. 16. 13:10
 44/52 anonim ***** válasza:
21%
2018. jún. 16. 13:14
 45/52 anonim ***** válasza:
15%

Nyugtassátok csak magatokat ezzel. Soha nem írtam azt, hogy ne lehetne jó és boldog élete annak, akinek nincs gyereke.

Azt írtam, hogy mindenki megbánja egyszer, hogy nem akart gyereket.

A nem AKART éppen azt jelenti, hogy talán lett volna rá lehetősége, de az ő döntése volt, hogy meg sem próbálta.

Nagyon sok embernek nem adatik meg, hogy gyereke legyen, bármennyire is akarta volna, vagy mert nem talált párt vagy mert nem sikerült neki. Nem róluk beszéltem, hanem azokról, akik tudatosan döntöttek másképpen.

Ahogyan nem arról van szó, hogy lehet-e gyerek nélkül boldogan élni, miért ne lehetne?

ennek semmi köze ahhoz, hogy magát a döntést megbánja-e valaki vagy sem.

A belinkelt cikk egy olyan közösségről szól, akik próbálják egymást segíteni. Miért is? Mert szükségük van rá, hogy egymásnak és maguknak is mondogathassák, hogy de igen, ők mégis boldogok így ahogy vannak.

Én úgy gondolom, hogy ha valóban boldognak érzem magam, akkor nekem nincs szükségem arra, hogy ezt más mondogassa nekem. Egyszerűen boldog vagyok és kész.

2018. jún. 16. 13:37
 46/52 anonim ***** válasza:
15%
Ez a 60%-os nem elég hogy irigyli mástól a gyerek után járó juttatást de még itt bizonygatja milyen öröm boldogság ha valaki nem vállal gyereket. Ennek mi értelme? Bele se gondol ha a szülei gondolkodtak volna így most ő se lenne. Na nem azért mintha nagy veszteség lenne
2018. jún. 16. 15:28
 47/52 anonim ***** válasza:
15%

40.

Ne haragudj, de nagy hülye vagy.

"Sztereotípiáktól mentes, más kultúrájú gyerek"

Ez még a GYK - n is első osztályú.

2018. jún. 16. 17:23
 48/52 anonim ***** válasza:
21%

"Én ismerek sok idősebb embert,aki sosem bánta meg a döntését."

Nem a te környezeted a mérvadó. Egyébként kár, hogy az őseid nem így gondolták. (Egy jelenleg még gyerektelen.)

2018. jún. 16. 18:58
 49/52 anonim ***** válasza:
25%

egyszer olyan szívesen leírnám listába szedve mindazt a sok blődséget, amitől "ti" már rettegtetek mióta a fidesz van hatalmon, de félek hogy mindet összeszedni nem lesz időm. azért csak párat mégis:

- ha búcsút intünk az IMF-nek, államcsőd lesz (nem lett)

- ha megadóztatják a bankokat, a bankok kivonulnak, naná hogy államcsőd lesz (nem így lett)

- ha betiltják a dohányzást a szórakozóhelyeken, az emberek inkább nem járnak oda és ezek a helyek csődbe mennek (nem így lett)

Az alapvető baj az "veletek", hogy kb 2 hétre elég a hosszú távú memóriátok, az előrelátás, hosszú távon gondolkodás meg max 2 nap nálatok. szóval csak rettegjetek nyugodtan tovább, de ha csak egy dolgot kérhetek, véletlenül se vállaljatok gyereket, így is van épp elég hülye.

2018. jún. 17. 01:48
 50/52 anonim ***** válasza:
24%

Miért olyan nehéz elhinni,hogy van,akinek az élete fénypontja nem abban merül ki,hogy gyereket vállal?

Vannak emberek,akik köszönik jól elvannak,élnek!Van hobbijuk,barátaik,és nincs szükségük családra,vagy gyerekre!

Persze biztos van,aki megbánja,de nem mindenki.

És,akkor is mi van?Örökbe fogadni bármikor lehet egy idősebb gyereket,ha nagyon rátör valakire a gyerekezhetnék.

2018. jún. 17. 04:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!