Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szülj te is gyerket Magyarorsz...

Szülj te is gyerket Magyarországnak! Ugye nem kötelezheti a kormány arra a nőket hogy már pedig szüljön? Ratkó korszak ugye nem fog vissza térni?

Figyelt kérdés

Rettegek attól hogy törvénybe hozzák hogy minden nőnek kötelező legyen a szülés.

Ilyet megtehetnének Magyarországon?

2018. jún. 5. 00:16
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
66%

"Rettegek attól hogy törvénybe hozzák hogy minden nőnek kötelező legyen a szülés"

Ostoba vagy.

2018. jún. 5. 17:24
 32/52 anonim ***** válasza:
26%

15.

Hadd fogyjon!

Ha 10 000-en sipákolnak a fehér lakosság kihalása, az európai korfák, és a kevés európai gyerek miatt, akkor se fog tudni jobban érdekelni ^^

2018. jún. 5. 17:29
 33/52 anonim ***** válasza:
21%

"Nem akarok egy gyerekről gondoskodni pláne nem 3"

Bárcsak anyád is így gondolkodott volna.

-akkor most szopni fogsz egész életedbe?

2018. jún. 5. 19:37
 34/52 anonim ***** válasza:
0%
Mert mit csináltok, ha a törpe elrendeli, hogy szülni kell és slussz passz? Eddig még minden baromságát letömte az agyalágyult nép torkán, úgy, hogy még ujjongtak is érte...
2018. jún. 5. 19:38
 35/52 anonim ***** válasza:
23%
Meddig károgtok még? Legalább kihaltok a nyavajgásotokkal együtt! Senkit nem fog érdekelni. ;)
2018. jún. 5. 20:09
 36/52 anonim ***** válasza:
80%
Én ugyan nem vagyok kormánypárti, de azért ennyire nem kell "elborulni". A kötelezés és az ösztönzés meg nem ugyanaz.
2018. jún. 6. 12:45
 37/52 anonim ***** válasza:
56%
Rettegsz? Azt hiszem, itt nagy gondok vannak, és nem a kormánnyal :D
2018. jún. 6. 20:18
 38/52 anonim ***** válasza:
27%
Ne rettegjetek, az igénylőknek a megtermékenyítésre szánt friss Orbáni spermát, maga Semjén szállítja ki az ajkában, a Rogán úr helikopterével, szintén az adófizetők pénzéből, a helyszínre. Feltehetőleg egy megye 2 tipusú focista cigány garantált minimum....
2018. jún. 6. 20:55
 39/52 anonim ***** válasza:
74%
Én simán el tudom képzelni, hogy a Handmaid's Tale nálunk válik valóra.
2018. jún. 7. 17:56
 40/52 anonim válasza:
64%
Én sosem akarnék szülni, egyszerűen nem érzem magamat alkalmasnak az anyaságra. Talán cikinek tűnik ezt mondani, de nem szeretem a gyerekeket túlságosan. Párommal is megbeszéltük, hogy nem akarunk közös gyereket. Ha ez a felfigásom idővel változna legfeljebb örökbefogadunk majd egyet, de lehetőleg más kultúrából, olyat aki mentes lenne a ma kialakult káros sztereotípiáktól. 28/N
2018. jún. 16. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!