Szülj te is gyerket Magyarországnak! Ugye nem kötelezheti a kormány arra a nőket hogy már pedig szüljön? Ratkó korszak ugye nem fog vissza térni?
Figyelt kérdés
Rettegek attól hogy törvénybe hozzák hogy minden nőnek kötelező legyen a szülés.
Ilyet megtehetnének Magyarországon?
2018. jún. 5. 00:16
31/52 anonim válasza:
"Rettegek attól hogy törvénybe hozzák hogy minden nőnek kötelező legyen a szülés"
Ostoba vagy.
32/52 anonim válasza:
15.
Hadd fogyjon!
Ha 10 000-en sipákolnak a fehér lakosság kihalása, az európai korfák, és a kevés európai gyerek miatt, akkor se fog tudni jobban érdekelni ^^
33/52 anonim válasza:
"Nem akarok egy gyerekről gondoskodni pláne nem 3"
Bárcsak anyád is így gondolkodott volna.
-akkor most szopni fogsz egész életedbe?
34/52 anonim válasza:
Mert mit csináltok, ha a törpe elrendeli, hogy szülni kell és slussz passz? Eddig még minden baromságát letömte az agyalágyult nép torkán, úgy, hogy még ujjongtak is érte...
35/52 anonim válasza:
Meddig károgtok még? Legalább kihaltok a nyavajgásotokkal együtt! Senkit nem fog érdekelni. ;)
36/52 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok kormánypárti, de azért ennyire nem kell "elborulni". A kötelezés és az ösztönzés meg nem ugyanaz.
37/52 anonim válasza:
Rettegsz? Azt hiszem, itt nagy gondok vannak, és nem a kormánnyal :D
38/52 anonim válasza:
Ne rettegjetek, az igénylőknek a megtermékenyítésre szánt friss Orbáni spermát, maga Semjén szállítja ki az ajkában, a Rogán úr helikopterével, szintén az adófizetők pénzéből, a helyszínre. Feltehetőleg egy megye 2 tipusú focista cigány garantált minimum....
39/52 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni, hogy a Handmaid's Tale nálunk válik valóra.
40/52 anonim válasza:
Én sosem akarnék szülni, egyszerűen nem érzem magamat alkalmasnak az anyaságra. Talán cikinek tűnik ezt mondani, de nem szeretem a gyerekeket túlságosan. Párommal is megbeszéltük, hogy nem akarunk közös gyereket. Ha ez a felfigásom idővel változna legfeljebb örökbefogadunk majd egyet, de lehetőleg más kultúrából, olyat aki mentes lenne a ma kialakult káros sztereotípiáktól. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!