Szülj te is gyerket Magyarországnak! Ugye nem kötelezheti a kormány arra a nőket hogy már pedig szüljön? Ratkó korszak ugye nem fog vissza térni?
Rettegek attól hogy törvénybe hozzák hogy minden nőnek kötelező legyen a szülés.
Ilyet megtehetnének Magyarországon?
"Rettegek attól hogy"
Pont mint a fidesz vadbarmai...
Durván szembemenne az emberi jogokkal, és túl barbár lenne.
Amit tehetnek: definiálják a válságterhesség fogalmát, mondjuk a létminimum alatt élőkre, vagy egyszerűen megszüntetik.
A kondomra magasabb adót vetnek ki, esetleg szabályozzák a forgalmazását( pl csak dohányboltokban, szexshopokban lehetne árulni)
Csak bizonyos hatóanyagú fogamzásgátlókat emgedélyeznek (pl betiltják a leghatékonyabb, kombináltat)
Akadályozzák a sürgősségi fogamzásgátlók beszerzését (mondjuk patikánként max 2 lehet készleten)
Amit már megtettek:
Szigorítják a művi meddővétételt.
Ha szép lassan csinálják, észre se veszed.
A női princípium a gyermeknemzés. Nem egyet, nem kettőt, de legalább 4-5-öt kellene szűlni !
Fogy a magyar, nem kicsit.
"Rettegek attól hogy törvénybe hozzák hogy minden nőnek kötelező legyen a szülés."
Hogy Te mekkora egy ostoba és naiv vagy.
Ha azt mondják, hogy a föld lapos Te képes vagy még azt is elhinni.
Az ilyen idióta jobb ha nem is szaporodik, előbb utóbb csak ki pusztultok.
"Rettegek attól hogy törvénybe hozzák hogy minden nőnek kötelező legyen a szülés.
Ilyet megtehetnének Magyarországon?"
Belegondoltál, hogy egy ilyen törvényt a valóságban, hogy valósítanának meg? Álmodban megtermékenyítenek vagy mi?
Max. annyit tudnak, hogy különböző - általában pénzbeli - eszközökkel próbálják ösztönözni a gyerekvállalást. Pl. még több adókedvezmény és segély a sokgyerekeseknek. Vagy külön adó a gyermekteleneknek (ez utóbbi volt a Ratkó-korszakban).
"Női princípium a gyermeknemzés"
Igen? Én már pár éve próbálkozom, hogy egyedül sikerüljön "nemzenem", és ezáltal megtermékenyítem magamat, de még nem jártam sikerrel. Velem lehet a gond? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!