Ha Magyarországon elszegényítenék és lebutítanák a lakosságot, akkor a nők több gyermeket szülnének Orbán Viktor miniszterelnök úrnak?
Ez a világon mindenhol így van, hogy a tanulatlan+szegény országokban sok gyerek születik, míg a fejlett gazdag országokban már a 2-3 gyerek is ritka a fehérek körében.
Nigerben 7.3as a termékenységi ráta, ők tudják, hogy kell felvirágoztatni a hazát, nem kéne követni a példájukat?
(nem trollkérdés, jó lenne minél nagyobb lakosság, nagyobb lenne az ország gazdagági és politikai ereje)
Teljesen jogos.
Ahogy a szövegedet olvasom, tényleg mindenkinek azzal teszel a legjobbat, ha nem szaporodsz.
Kérve kérlek, ne tedd!
# Dexter Clarke:
Régen rossz, ha valaki azért szül gyereket, hogy a magyarság fennmaradjon...
És miért is tenne ezzel bárki is szívességet saját magának?
.......
Az előző válaszoló meg annyi hülyeséget hordott össze, hogy órákig lehetne írni a cáfolatokat. Csak egy pár megjegyzés, hogy nehogy bárki is elhiggye:
"az ENSZ és hasonlók állítanak össze"
Helyett: kutatók. A linkelt eredményeket konkrétan Lynn és Vanhanen jegyezte, és mint arra fel is hívja az oldal a figyelmet, ezek ellentmondásosak, és sok vitát eredményeztek, ezért kiemelt óvatossággal interpretálandók.
Többek között ezt a kutatást is említik (egy-két kritikájával, és az eltérő eredményekkel együtt) itt:
Tény, hogy Afrika le van maradva, de nem olyan mértékben, mint Lynnék szerint.
Megjegyzendő még, hogy az IQ-tesztek már csak azért sem adhatnak pontos képet, mert nincs kultúrafüggetlen teszt; a többségi társadalom számára készített tesztek pedig alábecsülhetik a más kultúrában élők képességeit.
"Magyarország 98-at, amivel az európai élbolyban vagyunk"
Helyett: középmezőnyben. Merthogy a linkelt eredmények táblázatában az európai országok közül a 20. helyen, és kb. ugyanennyi európai ország van még utánunk.
(Az utolsó Szerbia, 89 ponttal, tehát nincs sok különbség, mindössze 9 pont. Ugyanakkor ez az érték már 1 ponttal elmarad a normál IQ-tartománytól, ami ugyebár 90-110 pont.)
"És nem, az IQ-nak semmi köze sem az iskolázottsághoz, sem a szegénységhez."
Érdekes módon a linkelt kutatás (is) pont ennek az ellenkezőjét állítja (táplálkozás, gazdaság, iskolázottság).
"Száz éve a magyaroknak is sok gyerekük volt, pedig messze nem volt olyan jó az életszínvonal, mint ma. Azért volt ennyi gyerek, mert lehetett hosszú távra tervezni."
Helyett: mert akkor még fogamzásgátlás nem létezett.
"Nem kellett feltételezni, hogy talán öt év múlva már nem is ilyen lesz az ország, talán kitör egy világháború, talán lebombázzák a házat. Ilyesmit el sem lehetett képzelni akkoriban! Az élet szar volt, de nem kegyetlen és kiszámíthatatlan."
2018 - 100 = 1918
Abban az évben (meg az előző 4-ben) tényleg nem féltek egy világháború kitörésétől, mert nyakig benne voltak. (1. világháború: 1914 - 1918)
Tényleg nem egy kegyetlen és kiszámíthatatlan időszak volt...
A többi hülyeségre sajnos nincs időm.
tegnap 23:39
Az nem baj ha a te fajtád kihal. ;)
1. Igen, ha Magyarországot elszegényítjük és lebutítjuk, akkor növekedni fog a szaporodási ráta. Ez ismert összefüggés, ezért nem támogatja a kormány a valódi egyetemeket és ezért forszírozza a szakmunkás képzést. A buta embereken uralkodni is könnyebb, így a demokrácia és jogállamiság maradékai is felfüggeszthetők, könnyebb az oligarchia felemelkedése.
2. Mi azonban elsősorban emberek vagyunk és nem magyarok vagy románok vagy németek. Az emberiség tagjai vagyunk és csak utána sok egyéb kisebb csoport (állam, nemzetiség, rokonság, család, faluközösség, egyházközség, futballklub, asztaltársaság...) tagjai. Az emberiség pedig jelenleg öngyilkos módon túlnépesedik ezzel tönkre téve a bolygónkat, jövőnket. Így hát nem elbutítani és elszegényíteni, hanem szellemileg és szociálisan felemelni kell embertársainkat.
Köszönöm a fajtam nevében is
Nem szaporodom nem szülök a kormánynak se a nemzetért amugy is túlnépesedés van áldozatot kell hozni lesznek nemzetek amelyek kihalnak mind úgy sem maradhat fent
Azért nem szülők hogy a nagy magyar nemzet fennmaradjon engem ez nem érdekel
Nem vagyom gyerekre nem akarok másról gondoskodni élni utazni szórakozni dolgozni akarok amiben egy gyerek csak hatraltat
Ezt nem tudjak elfogadni sokan
Megértem akinek a gyerek hazasssag élete vágyálma mert nem érdekel ki mit csinál mindekinek saját joga ezt eldönteni
Azért mert elvárja az állam hogy potyogtassak 3-4 gyereket , nem fogok
"Nigerben 7.3as a termékenységi ráta, ők tudják, hogy kell felvirágoztatni a hazát, nem kéne követni a példájukat?"
Igen, messze földön híres a virágzó Niger, Nigéria és a hasonló épülő - szépülő országok.
Épp az a baj, hogy nem a hazájukat virágoztatják, hanem idejönnek a fehérekhez, ahol olyan ostobák vannak mint te.
Idézet következik, egy férfi írta. Lehet ezt is nyugodtan lepontozni, akiknek fáj az igazság.
<Pár napja két hölgyismerősömet is kiakasztották a remekbeszabott "mikor lesz már gyereked" szintű kérdéssel. Egyikőjüknek írtam az alábbi monológot.
"A drága kedves beszólás után én ezt válaszoltam volna: látom az arcokon az értetlenséget, hogy hogyan élem meg pozitívan, hogy utazgatok, hogy fotózom, hogy új dolgokat csinálok, hogy élvezem a munkám, hogy ..., hogy az életemnek a gyerek nélkül is van értelme, hogy nem a gyerek az egyetlen cél és értelem a mindennapjaimban, hogy nem azért csinálok gyereket, mert unom magam, unom a párom, unom a mukám, unom az életem, kilátástalan és értelmetlen minden, hát dobjuk fel valamivel, hogy utána nem cserélem le a profilképem a gyerekére, hogy utána nem életem egyetlen maradék értelme, hogy utána nem vágom a fejéhez hogy felneveltelek és hogy feladtam a karrierem, közben magamnak is gyáva vagyok beismerni, előtte semmi nem volt az életemben, csak bűnbakot keresek, hogy utána ezzel a lúzer szöveggel nem keltek a gyerekben bűntudatot, hogy utána nem akarom még ezzel is betörni, akaratom alá kényszeríteni, a saját tulajdonomnak, egy tárgynak tekinteni, akit vásári majomként lehet mutogatni, mint életem elért legnagyobb eredményét, hogy nem kényszerítem őket az általam soha el nem ért eredmények megvalósítására, hogy miután kirepülnek, nem a pia és a válóperes ügyvéd lesz minden mi megmarad, egyszerűen örülök, hogy egy kukkot nem értetek ebből és hogy én nem retardált vérvonalú dísznövényeket, hanem önálló, felelősségvállaló emberi lényeket szeretnék a saját életem mellett, csak úgy mellesleg felnevelni... akinek nem inge ne vegye magára, aki értette, arra pont nem vonatkozik, aki nem érette, annak pont meg kéne próbálnia megérteni..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!