Mindent uniós pénzből építenek, feleslegesen adózunk? Az adónkból épül egyáltalán valami, vagy hova megy? Csak önfenntartás? Ha többre nem futja elég szomorú a helyzet akkor.
De komolyan jó lenne tudni. A kérdés azzal kapcsán merült fel bennem, hogy most olvastam a Miskolci Csillagpont Kórházról, hogy milyen technológiákkal épült, helikopter leszálló, napkollektorok, stb, de a képek is nagyon szépek:
És ugyan itt nem említik (mert építészeti fórum), de uniós pénzből épült. Ha ad rá az unió, nem tudom miből lett volna.
Eddig sem volt titok mire megy az adó, a politikusok svájci bankszámlájára :/
Amit látsz, hogy felújítanak 1-2 teret az mind uniós pénzből van.
Ennyi idiótát.
"Mindent uniós pénzből építenek, feleslegesen adózunk? Az adónkból épül egyáltalán valami, vagy hova megy?"
Szerinted miből fizetik a nyugdíjakat, orvosokat, rendőröket, tűzoltókat, gyes, gyed, állami gondozottak, stb?
Továbbá az uniós pályázatok se 100%-ig állják a költségeket.
pl.: 4-s metró:
"Szerinted miből fizetik a nyugdíjakat, orvosokat, rendőröket, tűzoltókat, gyes, gyed, állami gondozottak, stb?"
Ez a jövédéki tételekből vastagon megmegy, ráadásul a rendőrség maga megkeresi trafipaxx-al a saját, a tűzoltók, és még jó pár ember bérét.
"Szerinted miből fizetik a nyugdíjakat, orvosokat, rendőröket, tűzoltókat, gyes, gyed, állami gondozottak, stb?"
Oké, de nem érted az iróniát. Hagy fordítsam meg a kérdésedet: Németország miből fizeti a saját nyugdíjasait? És hogy hogy miután még kifizette a nyugdíjasait még marad pénze hogy adakozzon olyan szegény országoknak mint a mienk.
Én meg gratulálok az idiotizmusodhoz.
A pm.-jeidből meg nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!