Ha nem szimpatizálok a fidesz politikájával, akkor miben reménykedjek? Milyen bíztató dolgot tudtok mondani? Nagyon nyomasztó a helyzet.
Így jártál. Máskor meg más kesergett, '94 - ben, 2002 - ben, 2006 - ban.
Egyszer fent, máskor lent. Négy év az egész. Egy hónapot már letudtál belőle.
3
Nem, az ország nem fejlődik, eddig sem fejlődött. Menj el vidékre, nézd meg milyen putriban élnek az emberek, milyen szellemi szinten vannak.
Csatlakszom a heteshez, én is vidékről írok, nálunk sincsenek putrik.
Tüntikézés helyett hétvégente mifelénk a kertben dolgoznak az emberek, termelnek, építik-szépítik az országot.
Az utcákon károgó belpesti csürhére pedig ferde szemmel néznek...
Köszi, itt vagyok "vidéken", csücsülök a saját házam konyhájában, nézem a nagy kertet éppen a nagy teraszon keresztül. Majd nemsokára átmegyek a házon és mindenkit felébresztek a saját szobájában, mert vendégeink lesznek és a nagy házat nagyon sokáig tart rendbe tenni, a nagy kertet szintén.
A szomszédaink hasonlóak, persze az utcánkban több társasház is van. Csak a parkoló kocsiktól alig lehet közlekedni az utcánkban, mert hiába van mindenkinek saját garázsa vagy kocsibeállja a
Köszi, itt vagyok "vidéken", csücsülök a saját házam konyhájában, nézem a nagy kertet éppen a nagy teraszon keresztül. Majd nemsokára átmegyek a házon és mindenkit felébresztek a saját szobájában, mert vendégeink lesznek és a nagy házat nagyon sokáig tart rendbe tenni, a nagy kertet szintén.
A szomszédaink hasonlóak, persze az utcánkban több társasház is van. Csak a parkoló kocsiktól alig lehet közlekedni az utcánkban, mert hiába van mindenkinek saját garázsa vagy kocsibeállója a a társasházi lakásoknak, a második autó - amit azóta szereztek ugyebár, amióta a fidesz óta olyan rosszul élünk és egyre több itt vdéken a minimálbéres meg közmunkás, meg nyomorgó ember.
Az egész településrész hasonló "putrikból" áll, ahogyan még másik három is ilyen, a gazdagabbak kicsit odébb laknak a domboldalas, panorámás részeken.
De tudom, biztosan jobb a pesti rokonaimnak, az ő szuper 50-60 nm2-es panellakásaikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!