Átfutottam gyorsan a Ryzen processzorokkal kapcsolatos kérdéseket itt, kerestem google-ben is, de nem találok naprakész információkat a Ryzen stabilitásáról. Valaki el tudná mondani mi a helyzet most?
Kétségem sincs afelől, hogy hozza a várt fps-t. Nem lesz rá panasz, max 20 fps-el marad el az intel-től, de ennyi. Ez engem nem fog földhöz vágni főleg azért is, mert néha-néha konvertálgatok és hasonló dolgokat csinálok ami ezzel a G4400-al hát, huh... Órák :D I5-re terveztem építeni egyébként, ez volt év elején aztán berobbant a ryzen. Szóval, nyújt annyi pluszt mivel munkára viszont a ryzen jobb. Átlagban egyébként olyan 15fps különbség lehet max. Aki ezt is észre veszi annak gratulálok.
Viszont úgy éreztem ezt nem árt megtudnom mi is a helyzet, mivel hallottam, hogy felkészületlenül ért mindenkit ez a processzorcsalád így eléggé rosszul indult el az egész. Hibák, rosszul kezelte a ramokat/kényes volt, a leggyakoribb hiba ami előkerült ez volt.
ryzen 1400, asrock ab350m pro4, Kingston 8GB DDR4 2400MHz HyperX Fury Black HX424C15FB2/8
Összeraktam és azóta megy. Igazából semmi problémám nem volt vele. Csak a tuning miatt volt egy ideig instabil, de hamar kitapasztaltam az ideális órajelet és feszültséget.
Ram-ot az alaplap támogatási listájából kell venni, azokkal letesztelték és biztosan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!