Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem szimpatizálok a fidesz...

Ha nem szimpatizálok a fidesz politikájával, akkor miben reménykedjek? Milyen bíztató dolgot tudtok mondani? Nagyon nyomasztó a helyzet.

Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 07:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

"Nagyon nyomasztó a helyzet."

Mármint-hogy?

Nincs munkád?

- 20-t sorolok fel amihez csak 8 általános kell és >N150E fizetnek+szállás, kaja.

Üldöz/elnyom a politikai rendszer?

-Kötve hiszem.

Nincs nőd?

Keress magadnak, vagy verd ki.

"nem szimpatizálok a fidesz politikájával"

Menj É-Koreába ott nem a fidesz van.

Én se szimpatizáltam az MSZP/LMP/DK semmitmondó kamupárt csőcselékkel, mégsem tartottam nyomasztónak a helyzetet amikor nem az a párt nyert amire szavaztam.

2018. máj. 5. 08:09
 12/21 tgt ***** válasza:
84%

Ja értem: ha magyar polgárok az utcára vonulnak, mert valami mellett, vagy valami ellen akarnak kiállni, az „tüntikézés”. Ha elmondják a véleményüket, az „károgás”. Ilyenkor „csürhévé” válnak.

Mindenkit negatív jelzőkkel kell illetni, le kell alacsonyítani, aki a fidesz politikáját bírálja. Ez a fidesz demokrácia felfogása.

Kedves kérdező, a helyzet szerintem is nyomasztó.

2018. máj. 5. 08:15
 13/21 anonim ***** válasza:
13%

Mivel ez már a 3. választás, amit a fidesz-kdnp nyert, vagy elég idős vagy ahhoz, hogy ezt a 8 évet is átélted - akkor tehát simán kibírható, hiszen eddig sem rogytál bele, vagy túl fiatal, mert nem emlékszel milyen volt előtte - akkor meg ráérsz. Hidd el, ma a legrosszabb helyzetben élőnek is sokkal jobb, mint a középosztálynak volt a kilátása, lehetősége és élethelyzete 2008-ra. És még aztán jött rá a devizaválság.

Mi azt is kibírtuk, pedig már 2002-ben láttuk, hogy mekkora kár fogja érni az országot ha újra a ballibek kerülnek hatalomra. Igazunk is lett.

De még rosszabb volt mindennek tudatában az újabb 4 év. Hiszen tudtuk, hogy az emberek úgy adtak nekik újból felhatalmazást, hogy már érezték a bőrükön a kárt és ennél csak még rosszabb lehet majd. Az is lett.

Ettől még nem lett vége a világnak. Kijavítjuk, felépítjük, helyrehozzuk.

Most.

Neked meg csak fanyalognod kell, hogy nem lett elég sok, nem lett elég gyorsan és miért nem lett még jobb vagy miért nem javul, nő az a másik dolog is egyszerre.

Nem kell szimpatizánod senki politikájához azért, hogy láthasd a valóságot. Hogy minden épül, fejlődik, növekszik, javul, hogy minden lépésről lépésre ugyan, de egyre jobb lesz.

Ne azt keresd meg, ami még nem jó, azt nézd, ami már jó és akkor sokkal jobb lesz az életed. Ennyi.

2018. máj. 5. 08:20
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

3, épp az a baj, hogy az ország nem fejlődik. Szerintem ez a lényeg, nem a kormányzat stílusa, hülyeségei. Bár sok ballib számára az a legfontosabb, hogy diktatúra van-e vagy sem (szerintük az van...), nem az, hogy effektíve amúgy hogy élnek, mennyi a reálkeresetük, milyen állapotban van az ország.

Nincs remény, legfeljebb annyi, hogy picit magasabbak lesznek a fizetések, mert egyre nagyobb lesz a munkaerőhiány.

2018. máj. 5. 08:24
 15/21 anonim ***** válasza:
9%

Nem fejlödik az orszag?

Nalunk eppen most villamositjak a vasutat

2018. máj. 5. 10:29
 16/21 anonim ***** válasza:
9%
Azt kifelejtettem, hogy tavaly kicsereltek az összes regi sargabuszt es mar csak mondern uj buszok közlekednek felenk
2018. máj. 5. 10:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16, az ország fejlődése leírható számokkal sárga buszok helyett. Lengyelország 4ászer annyit fejlődött az elmúlt évtizedekben... Az életszínvonal gyakorlatilag 50 éve hasonló szinten van, miközben mondjuk Finnország vagy Írország a leggazdagabb országok közé került.
2018. máj. 5. 10:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Vicces mikor a pesti "lumpenproli"lenézi a vidéki embert :)))
2018. máj. 5. 10:59
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

Takács!

"Köszi, itt vagyok "vidéken", csücsülök a saját házam konyhájában, nézem a nagy kertet éppen a nagy teraszon keresztül. Majd nemsokára átmegyek a házon és mindenkit felébresztek a saját szobájában, mert vendégeink lesznek és a nagy házat nagyon sokáig tart rendbe tenni, a nagy kertet szintén. "

Foglalkozz már néhány percet a kölykeiddel is, akik miatt kaptad a kibazott nagy házat és kertet!

2018. máj. 5. 18:40
 20/21 anonim ***** válasza:
13%

Nagyon fáj valamid?

Amúgy megnyugtatlak, NEM szocpol-ból van a házunk, egy fillért sem kaptunk bele a gyerekeink után. Saját pénzből, munkából van az egész.

Tudod, dolgozik az ember és a fizetését nem elszórja, hanem szépen összegyűjti. Biztosa számodra ismeretlen módon, de ha az ember már egyetemistaként elkezdi a takarékosságot és beéri kis lakással elsőre, majd mindig nagyobba és nagyobba megy, akkor úgy is lehet házat építeni, hogy az államtól csupán a lakáskassza megtakarítás utáni kedvezményt kapta meg közben.

Tudom megleplek vele, de itt "vidéken" szokás a munkabért értelmesen beosztani.

2018. máj. 6. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!