Csak én örülök, hogy a jobbik szétesőben?
Figyelt kérdés
Persze valahol bánom is, mert ex jobbikos vagyok, csak én már 5 éve? Hagytam ott őket.
Számomra a legnagyobb bak az, hogy sima párt lett és a front emberekkel számoltak le.
Ezért és "nemzeti színű SZDSZ-nek" hívok őket.
2018. jún. 2. 17:30
1/18 A kérdező kommentje:
baj*
2018. jún. 2. 17:33
2/18 anonim 

válasza:

Én is örülök neki. Lesz most helyette egy normális párt, meg az elkorcsosodott cukipárt.
3/18 anonim 

válasza:

Nem csak te. Sok ilyen magyarellenes gyökér van.
4/18 anonim 

válasza:

A torockai féle Jobbik jónak tűnik, de a vona féle az mehet a kukába.
5/18 anonim 

válasza:

Sokan örülnek, végre leválthatóvá válik a Fidesz.
6/18 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy csak te örülsz neki, de én amúgy egyáltalán nem. Semmi közöm a jobbikhoz, de valaha tényleg jó volt a párt és fontos szerepet töltöttek be a politikai életben.
A szétesésének akkor sem tudok örülni, mert jobb nem lesz tőle semmi, csak ők is mennek a süllyesztőbe és egyre nagyobb lesz a katyvasz az ellenzéki térfélen.
7/18 A kérdező kommentje:
Értem ha nem jobbikos vagyok akkor magyarellenes és/vagy zsidó ugyebár. Én hazafi vagyok, azért köpök az ilyen "divatmagyarokra" :)
2018. jún. 2. 17:44
8/18 anonim 

válasza:

#6 lefogadom, hogy annak idején ugyanilyen lendülettel náciztad őket.
9/18 anonim 

válasza:

Csak te. A többiek pont leszarják.
10/18 anonim 

válasza:

Nagyon sokan örülnek, hazaárulók, fideszesek (a kettő ugyanaz), ballibek, belvárosiak, és két kisebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!