Mik az ellenzék hibái?
Az előző kérdés ihletet adott, hogy én is kikérjem a véleményeteket ilyen formában :) Mint tudjuk, az ellenzéki pártok közül gyakorlatilag egyik sem tudta növelni a támogatottságát, kivéve a Gyurcsány vezette DK néhány százalékkal. Pedig - elvileg - 8 millió magyar ember utálja Orbánt, a bandáját és a korrupt kormányt. Ez viszont sem a 2010-es, sem a 2014-es választásokon nem látszott. Az ellenzék szerint egyszerű volt az ok: az alacsony részvételi arány kedvezett a Fidesznek. 2018-ban változott a helyzet, nagyon nagy volt a részvétel, az választópolgárok dönteni akartak a sorsukról és ismét 4 év bizalmat szavaztak a Fidesznek.
Egyértelműen az ellenzék hibája ez. Valószínűleg nem tudják megszólítani a választópolgárokat.
Miért? Milyen hibák vannak az ellenzékben? Mivel lehetne ezeket orvosolni?
"Az előző kérdés ihletet adott, hogy én is kikérjem a véleményeteket ilyen formában :)"
Végül is nem olyan formátumú lett, mint az előző kérdés, ezt véletlenül benne hagytam.
Mérhetetlen migránssimogatás
Magyar gyűlölet
Terroristák mosdatása stb
Hiteltelen jelöltek. Hosszútávú koncepció hiánya. Sőt, mindenféle koncepció hiánya azon kívül, hogy "váltsuk le".
A migránskérdést nagyon benézték, mindenki zsigerből a fidesz ellen pozicionálta magát, hogy hadd jöjjenek, meg hogy teljesítsük a kötelességünket az eu-val szemben. Aztán amikor látták, hogy Magyarországon senki nem kér belőlük, semelyiknek nem volt bátorsága ahhoz, hogy felülvizsgálja az álláspontját. Ez így patthelyzet. Utána jobb híján maradt az, hogy "mert a Mészáros mennyit lop", de erre meg nem vevő a nép, mert pont az mszp-nek meg a dk-nak nem hiszi el senki, hogy ők ne lopnának pontosan ugyanennyit, vagy akár egy kicsit többet.
Röviden ez a hibája. Az ellenzéknek.
A magyarok idegengyűlölők, rasszisták, begyepesedettek és imádnak diktatúrában élni, valamint jobbágykodni, ezeket pedig a Fidesz mind megadja nekik, szóval nem lehet őket leváltani, mert megkapják tőlük a magyarok, amit akarnak.
Az ellenzéknek éppenséggel nincsenek túl nagy hibái, inkább a magyarokkal van baj, mivel a Fidesz azután, amit végigvitt 8 év alatt, egy normális országban már olyan 5-10%-os párt lenne csak.
"A magyarok idegengyűlölők, rasszisták, begyepesedettek és imádnak diktatúrában élni, valamint jobbágykodni"
Kemény :D
"Inkább vagyok idegengyűlölő rászista begyepesedett diktátor-jobbágy, mint liberális. :)"
Meg is látszik az országodon. Na de sebaj, lassú rohadás lesz az osztályrészetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!