Mit szóltok hozzá, hogy a bíróság kimondta: nem Dózsa László, hanem Pruck Pál szerepel az 56-os plakáton?
Hmmm, Én nem tudom, de itt van a kezembe a life magazin azon száma, és ebben Pal Pruckot van írva.
Ki a fasom az a Dózsa?
Közben utána néztem és rájöttem.
Dózsa László nem más mint egy csaló aki más hátán akar '56-s hős lenni, -magyarán egy történelem hamisító, csaló gazember, de hát mit várunk egy filmes b$uzitól.
Schmidt Mária pedig mindehhez asszisztál.
Ennyi.
Ahogy a II. vháború után hirtelen rengeteg ember találta ki magáról, hogy ő partizán volt, úgy a rendszerváltás óta is sokan, hogy ők forradalmárok voltak.
Legtöbbjük természetesen csaló, az igazi hősök nem hakniznak ilyesmivel.
Az első baj, hogy 444.
Aztán, a bíróság függetlennek mondott, de hát tudjuk, hogy az elég tág fogalom, ugye. Fölmentették a vörösiszapper összes vádlottját is, egyelőre.
Azt is tudjuk, mindenki a saját helyi viszonyai között, hogy kik vannak a bíróságokban, még ma is.
Azt, hogy tényleg ki van a plakáton, azt nem tudom, nem tudjuk. De az azért elég nyilvánvaló, hogy a kétségeket, a bizonytalanságot mire használja a baloldal. Magukhoz hűen.
Hogy a Times mit írt akármikor, az se nagyon megbízható. Láttam én már olyan képet hitelesnek is tartott nemzetközi helyen, amin nyilvánvaló cigányok voltak, szekéren, és aláírták, hogy ezek az erdélyi magyarok.
A kétségeket és a bizonytalanságokat Marcsikáék akarják kihasználni, azzal érveltek, a szakértő nem 100 csak 90%ra biztos benne, hogy ez Pruck Pál.
Ennél jóval kisebb bizonyosságra is adtak már halálbüntetés Amerikában. A képen a ma már nem élő Pruck Pál családja szerint is ő van, a kép aláírása szerint is ő van, ha fotós szerint is Pruck Pál meg Pruck Pál szerint is ő volt azon a képen, akkoor hogy jut eszébe ennek a történelemhamisítónak, hogy a csaló Dózsa László nevét írja föl, akinek az 56os kalandjai úgy igazak mint Indiana Jonesé. Az ügyben az a szánalmas, hogy a jobbosok most államilag elkezdték a történelemhamisítást, csak mert Pruck Pál nem volt eléggé nemzethy igazmagyar jobber nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!