Csak én vagyok rettenetesen lehangolva a Fidesz újabb 2/3-a óta?
Cseppet meglepett az eredmény, nem számítottam ilyesmire, azt hittem, hogy csak 50%+1 lesz meg nekik. Azóta se tértem magamhoz, olyan, mintha fejbe vertek volna egy nagy bottal.
Azon gondolkodom, hogy le kellene lépni az országból, mert Orbán egyre jobban keletre viszi az egész kócerájt és a következő 4 évben teljesen kiépíti az autokráciáját.
Más is van így vele, hogy nem akar Magyarországon maradni? Úgy érzem, hogy eléggé rút idők jönnek.
ma 20:53
Persze persze, az meg hogy légbőlkapott kifogásokat gyártasz miközben érdemben semmire nem szolgálsz válasszal az amúgy is mindent elmond :).
Nincs is jobb reggel mint egy pár kérdést itt elolvasni. Komolyan jobb mintha a vicc.hu t nyitnám meg. :D
Amúgy meg engem totál hidegen hagy.
Azért is szavaztam fideszre hogy a magadfajták lehangoltak legyenek és hisztériázzanak . Bejött a dolog :D
Én nagyon jól elvagyok idehaza ,a vállalkozásom folyamatosan fejlődik, mert a fizetőképes kereslet nő,ami a fidesznek köszönhető. Szóval hazudozhat bárki bármit én a saját pénztárcámon látom a fejlődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!