Nem unjátok még rettenetesen, hogy a politika témakörben majdnem minden második kérdés Jobbikos kampány?
Biztos ti is találkoztok olyan kérdésekkel, amik csak annyiból állnak, hogy "mi a véleményed erről?", miközben egészen nyilvánvaló, hogy a kérdező nem a véleményünkre kíváncsi, csak azt akarja, hogy olvassuk el a belinkelt napi igét.
Biztos ti is gyakran olvastok olyan provokatívnak szánt kérdéseket, amikor kiáll egy jobbikos, aki azt állítja, hogy egyszerűen nem lehet belekötni a pártjába, és ilyen "kettő megy be, egy jön ki" jellegű szócsatát akar vívni a kommentelőkkel.
És biztos ti is láttatok az olyan finoman manipulatív kérdéseket, aminek csak az a célja, hogy fókuszálja a politikai dühöt és elégedetlenséget, had fröcsögjön a nyál.
Tele van a honlap ilyen manipulatív kérdésekkel, amik igazából nem is kérdések, hanem inkább jobbikos "kampányfogások".
Mi a véleményetek? Ti nem unjátok még, hogy minden második kérdés erről szól, hogy folyton fel akarják nyitni a szemeteket, meg akarnak téríteni?
Én tettem fel a kérdést, és sajnos nem kaptam egy értelmes választ sem, csak demagógiákat.
Miért nézitek a Jobbikosokat hülyének? Mi az, ami lehetetlen, nem megvalósítható a programból?
Én csak megérteni szeretném, hogy kit mi vezérel, de csak sablonokat kapok. Semmi konkrét.
De nem is nagyon, tesznek fel kérdéseket mások, amit az MSZP esetén megértek.(mit is tehetnének fel szegények?)
De hogy a Fideszeseknek nincs kérdésük?
„De unom, az egész Jobbikkal együtt. Persze nekik ez is ingyenreklám, meg az is, hogy a hülye média is állandóan velük foglalkozik.”
Nem tudom milyen a pártállásod, de ez a demokrácia velejárója, még ha nem is igazi a demokrácia, és ha neked annyira nem is tetszik! Tudom te letiltanád!"cenzúra 2009"
A válasz megírásának időpontja: ma 17:08
Lényegében igazad van! Az egyetlen különbség, hogy ennek a kérdésnek az a célja, hogy nem legyenek ilyen kérdések.
Mert hatalmas a Jobbik-dömping. És lám, az első két hozzászóló, aki egyetért ezzel, természetesen teljesen le van pontozva. Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!