Hiszel a csodákban (most a fantáziádra bízom, a kérdés lényegét, nem véletlenül raktam a politika témakörben)?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 21:36
1/10 anonim válasza:
Elég nehéz benne hinni, látva az elmúlt 22 évet. Viszont nem lehetetlen. A magyarok (civilek) képesek összefogni a bajban, a közös érdekek miatt.
2/10 anonim válasza:
Nem hiszek a csodákban, realizmusban hiszek és míg egyesek a politikai programokban csodát keresnek, addig én a legreálisabban kivitelezhetőt nézem.
3/10 Jóska Pista Sanyi válasza:
A csodákban nem hiszek. De egyszer minden véget ér.
4/10 anonim válasza:
Természetesen hiszek. És én a csodát a Jobbikban látom, negyven éve várok egy ilyen pártra és mos eljött.
5/10 anonim válasza:
ma 21:51
igaz, kádár nem volt párt
6/10 Sz1u válasza:
Szeretnék hinni a csodákban...
Ugyanis az Orbán-féle Kánaán még egyáltalán nem körvonalazódik (számomra)...
7/10 anonim válasza:
Nem. Ha nincs kormányzás, csak lopás van (közbeszerzés, privatizáció) meg hazudozás (kommunikáció), akkor haladás sincs. Ha mindenki mindenkit becsap (a munkaadó a munkavállalót, munkavállaló a munkaadót, az állam az embereket, az emberek az államot), akkor abból kollektiven egy nagy nihil jön ki. Ez Magyarország, és nincs is semmijele, hogy valaha is ne ez lenne.
8/10 anonim válasza:
Nem hiszek a csodákban.
Magamban hiszek. (de ez nem önhittség)
9/10 doboszoli válasza:
Szeretem a kézzel fogható, számolható, kiszámítható dolgokat. Realistának tartom magam.
10/10 anonim válasza:
Ami itt folyik, az már maga a kész, "CSODA"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!