Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Index tegnapi "kórházi...

Az Index tegnapi "kórházi kifosztás" videója igaz vagy valótlan?

Figyelt kérdés

[link]

Ha ez igaz, akkor lehet elköltözni Magyarországról... :(

Hova süllyedt az ország.

2018. máj. 25. 11:41
1 2
 11/19 tgt ***** válasza:
39%
Most nem fordulhatott elő, mert Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nem engedné. Szerintem Gyurcsány tehet róla. :)
2018. máj. 25. 15:24
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Nem azt mondtam, hogy öregnek látszik vagy hogy nem fiatal, hanem, hogy biztosan nincs 30 alatt.

2018. máj. 25. 15:35
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
No igen. Egyébként ha ő tényleg "csak" kétezret lopott el, és semmi stikliben nem volt benne, akkor álljon ki a nyilvánosság elé, és névvel, arccal vállalja fel, amit mond. Beleértve a kórház nevét, azokét a dolgozókét, akik fülest adtak a bűnözőknek, loptak a betegektől vagy összevertek magatehetetlen embereket. Ezeket le kell csukni, akkor is, ha egy ideig kevesebb betegtologató lesz az intézményben, bármikor találnak 8 általánost végzetteket erre a munkakörre.
2018. máj. 25. 18:21
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

Akár húsz alatt is lehet ezzel a bőrrel meg szakállal. A hatóság ilyen kisfiúkkal járja a dohányboltokat például.

2018. máj. 25. 18:59
 15/19 anonim ***** válasza:
35%

Értem.

Szóval sem a videót nem nézted meg rendesen, sem azt nem olvastad el amit írtam és amibe belekötsz.

Ő maga nyilatkozik saját magáról, hogy AMIKOR még fiatal volt... Nyilván mert amikor beszél, már nem érzi magát annyira fiatalnak. Egy 23 éves vagy ahogy mondod egy 20 alatti mikor beszélne úgy 4 évvel korábbi önmagáról, hogy amikor még fiatalabb volt, akkor nem értette, de...????

2018. máj. 25. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

"Ő maga nyilatkozik saját magáról, hogy AMIKOR még fiatal volt... "

Jaj ne már, túlbonyolítod most már. Simán mondjuk 28-30 évesen a 20 éves önmagunkra, hogy mikor fiatal voltam, mert ezt még arra a 20 év körüli gyerek énjére érti ilyenkor az ember. Ez pont az az időszak mikor a gyerekből pár év alatt férfi lesz valaki és immár felnőttként tekint magára míg 20 éves önmagát egy suhancnak érzékeli!

2018. máj. 25. 20:54
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

IGEN.

Akkor tehát ha ez a 28-30 éves 19 évesen dolgozott 4 évig az egészségügyben és ezen tapasztalatait most hozza nyilvánosságra, akkor az hány éve is történt?

Minimum 7 éve!

Pont erről beszélek, hogy nem mai történésekről van szó és nem lehet azzal jönni, hogy lám, most micsoda szar van az egészségügyben, mit csinált ez a kormány, menekülni kell.

2018. máj. 26. 00:06
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

"Akkor tehát ha ez a 28-30 éves 19 évesen dolgozott 4 évig az egészségügyben és ezen tapasztalatait most hozza nyilvánosságra, akkor az hány éve is történt?"

Nem azt mondtam, hogy ő egy 28-29 éves. Egy példát hoztam: "Simán mondjuk 28-30 évesen a 20 éves önmagunkra.......". Lehetett nyugodtan fiatalabb ebben az időintervallumban, mondhatta ezt 25-26-27-28-29 évesen. A 19 éves önmaga bármelyikhez képest egy gyerek.

2018. máj. 26. 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Teljesen lényegtelen, hány éves. Megnéztem a youtube-videót is, amit belinkeltek, már az is fel van turbózva sztori szempontjából, csak épp amatőr módon: legalább két olyan dolog hangzik el benne, ami miatt simán felnyomható. Egy 9 követős csatorna egyetlen videója.:-) Az indexes változat ravaszabbul van összerakva, a kisfiú láthatóan briefelve volt, mit hogyan adjon elő, hogy minél ütősebb legyen, de jogilag kevésbé támadható. Kihagyták pl., hogy a részeg/belőtt, őrjöngő betegek megfékezéséről van szó, akikkel szemben neki magának is sokszor meg kellett védenie magát.:-) (Ezzel kapcsolatban csak annyit: volt szerencsém átélni, amikor hatan feküdtek egy belőtt, jó erőben lévő pasin úgy, hogy lórúgásnyi nyugtató volt már benne, mert még így is iszonyatos erővel ütött-vágott mindenkit, aki a közelébe ment, bármivel, ami a keze ügyében volt. Kiszámíthatatlan egy ilyenen a gyógyszerek hatása, ész nélkül sem lehet bármit belenyomni, ugyanis nem lehet tudni, hogy az ismeretlen droggal együtt mit okoz a gyógyszer, akár bele is halhat a beteg.) Kihagyták az egyetlen állítólagos műhiba részletes leírását, amit 4 év alatt látott - azzal együtt ugyanis erősen megkérdőjelezhető, hogy valóban az volt. Bölcsen kihagyták a fertőzések arányát - ha van eszük, a következő részbe se teszik bele azt, ami a youtube-on elhangzott -, ugyanis nettó hülyeség, semmiféle statisztika nem támasztja alá. A műtőssegéd eleve nem találkozik műtét után a beteggel, nincs információja. A kórházi adatbázishoz nem fér hozzá akárki, pontosan nyomon követhető, ki mikor lépett be és mit nézett meg, szinte kizárt, hogy szakképzett egészségügyis tippadó legyen. Nemcsak morális okokból, ha bukik, az életben nem dolgozhat többet a szakmájában, és ezt pontosan tudja. A képzetlen személyzetnek viszont nincs ilyen skrupulusa, bizonyos esetekben hozzáférhet a beteg irataihoz, nyomtatott kórlapjához, de nem gondolom, hogy csupa gazember egytől egyig. Ezért is végtelenül sértő ez a videó.
2018. máj. 26. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!