Ehhez mit szóltok? A Jobbikos képviselők jól ki vannak tömve. Engem meglepett.
"Szerintem annyira nem sok, ha meg még az origós túlzásokat is levesszük, akkor meg főleg."
Jó lenne ha nekem is csak ennyi lenne.:)
Túlzásról szó sincs a parlament.hu-n meg lehet nézni.
"A Jobbik egyik legvagyonosabb képviselője a vagyonnyilatkozatok alapján Apáti István. Neki összesen 16 ingatlanban van különböző mértékű tulajdoni hányada: többek között gyümölcsösben, erdőben, legelőben, kertben, szántóban. Van egy 94 négyzetméteres lakása is Mátészalkán és egy 2007-ben vásárolt Volvo autója. Értékpapírban közel 3,3 millió forintot tett félre, takarékbetétben pedig további 3,676 milliót. Törlesztenie egy 115 ezer forintos áruvásárlási hitelt kell. Apáti jövedeleme vagyonnyilatkozata szerint családi gazdaságból származik, 20 százalékos részesedése van egy mezőgazdasági kft-ben."
Szerintem ez egyáltalán nem sok, ha a pénzt nézzük. Ha az ingatlanokat akkor pedig lehet hogy azokkal foglalkozik, az a munkája nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!