Trianon előtt állítólag nemzeti törekvéseik voltak azoknak a népcsoportoknak, amelyek elrabolták Magyarország egy jelentős részét főleg nyugati segítséggel. Itt beszélhetünk-e bűncselekményről? A többi lent.
"Tul.képp a naiv és a balfácán együttesen is jellemző Károlyira."
Nem gondolom, lehet, hogy a végkifejlet erre is enged következtetni, azonban valaki aki magas szinten művelt, széles látókörű ezzel nem fér össze. Emellett csak naív lehet azt gondolom.
'"Magyarországot zsidó összeesküvés áldozatának látja, Károlyit pedig úgymond patás ördögként jeleníti meg."
Ahogy minden komolyan vehető, tárgyilagos forrás.'
Te most szórakozol velem, ugye? Ekkora köd nem boríthatja az agyat...
*43
Ez inkább rád alkalmazható.
'Én érveket is felhoztam, te csak alátámaszthatatlan, légből kapott állításokat'
Aha, Tormay csúsztatásokkal teli könyvét... wow, mindjárt hasra is esek tőle.
Amit idéztem, azt történészek által szerkesztett weblapról szúrtam be, az hogy nem tudod elfogadni, az a te egyéni szociális problémád.
Miért csúsztatásokkal teli a könyv? Mert nem azt támasztja alá, amit te mondasz?
Amit beszúrtál, abban nincs semmi konkrétum, mint már írtam. Arról nem is beszélve, hogy ha ma egy történész leírná mindazt, amit Tormay Cécile írt a könyvében, épp csak keresztre nem feszítenék, de az biztos, többet történészként nem dolgozhatna. Akkor sem, ha minden szava igaz.
Zsidó világösszeesküvés, Tiszát meggyilkoltató Károlyi..., ha ez nem csúsztatás, akkor mekegjek.
Szerintem ülj vissza az iskolapadba, mert pár történelem óráról tuti hiányoztál és ilyen könyvekből pótoltad az ismereteid.
Szóval ilyen 'források' után meg is értem, miért hordanak össze Károlyiról, Trianonról hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!