Trianon előtt állítólag nemzeti törekvéseik voltak azoknak a népcsoportoknak, amelyek elrabolták Magyarország egy jelentős részét főleg nyugati segítséggel. Itt beszélhetünk-e bűncselekményről? A többi lent.
Ja és nem vagyok zsidó :P
Adalék még: a Direktórium tagjai származásuk ellenére nem zsidónak, hanem internacionalistának vallották magukat.
Ja, vagy úgy :D
Tul.képp a naiv és a balfácán együttesen is jellemző Károlyira.
"A könyve erősen antiszemita."
Miért is? Mert a zsidókat zsidónak nevezi?
"Magyarországot zsidó összeesküvés áldozatának látja, Károlyit pedig úgymond patás ördögként jeleníti meg."
Ahogy minden komolyan vehető, tárgyilagos forrás.
Ja hogy neked Tormay könyve az etalon....
Akkor meg is értem, miért tudsz képtelenségeket összehordani. Amitől a hozzáértők a képedbe röhögnének.
Ugye imádnivaló amikor a s...fejek seregének tagjait nem kell bemutatni, mert bemutatják ők magukat, eszméletlenül leplezi le, hogy frusztrálja ha nem használhatja a zsidó, cigány, vagy homokos szót, minősítésképpen, mondván, hogy csak igazat mond, hiszen a meleget melegezi le, közben ugye realitás érzékkel rendelkező felfogja, hogy a minősítési vágya egyszerűen a felsőbbrendűségi komplexusát alátámassza.
Ha pedig hisz az idiotizmusokban mint a nem létező zsidó összeesküvés akkor két lehetőség van: vagy kamasz vagy elvesztette a kapcsolatát a valósággal. Semmi baj, lehetne rajta segíteni, de a rosszindulatát nehéz áttörni. Úgyhogy Robgros szerintem hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!