Miert hiszik azt egyesek, hogy akik a fideszre szavaztak, azok csak a közmediabol esetleg a TV2böl tajekozodnak?
Mert egyszerűen nem akarják elhinni, hogy Magyarországon tömegével szavaznak emberek egy olyan pártra, amiről tisztán tudják, hogy velejéig romlott.
Én sem akarom elhinni, csak én sajnos tudom, hogy így van.
#1! Engem meg akkor kerülgetett hányinger, amikor penészes szakállú keskenyvállú belvárosi értelmiségiek meg panleprolik döntöttek a sorsomról, de lenyeltem. Ez a szabály a demokráciában, szokj hozzá.
Egyébként azért hiszik ezt az ellenzékiek, mert a pártjaik (főleg az mszp és a dk) nem kívánnak szembenézni a bukásban meglévő felelősségükkel, ezért az egyszerűbb utat választják, hogy mertamigránsozás, meg mertatévékettő...
Persze, hogy nem.
Nem tudják még saját maguknak se beismerni az igazságot.
Ilyenkor kitalálnak mindenféle hülyeséget
Mert jóindulatúak és inkább butának szeretnék hinni a fidesz szavazókat mint velejéig romlott, korrupciótámogató, antidemokratikus csőcselének.
Az a helyzet hogy egy fidesz szavazóval nem lehet értelmesen, érveken alapuló vitát lefolytatni.
válaszaik:
emútnyócév (oké de melyik is?)
migráncsok (rendben van eu 1500 at akart orbán 23000 et betelepített)
soros (öhhhm az ugye megvan hogy a fél fidesz a CEU-n diplomázott soros ösztöndíjból?)
nem hagyunk az út szélén senkit( pont kezdődnek a kilakoltatások hisz megvolt a választás)
stb.stb.
nem akarják látni a tényeket mert "a viktor aszondta"
Nos kedves ellenzékiek,
az hogy semmibe veszitek azt a 3M embert és lenézitek, továbbá sértegetitek -egybites proli, stb-, ezzel nem fogjátok magatokhoz dédelgetni őket.
Ezzel csak azt éritek el, hogy még nagyobb szakadás lesz a fideszes és ellenzéki szavazók között.
Az, hogy a pesti menyire értelmes azt inkább hagyjuk, éltem Pesten és sok ismerősöm van ott, de java része egy villanykörtét nem tud kicserélni, sötétek mint az éjszaka, -nem mind!, de sokan.
Hogy vidéken nincs TV ezt felejtsétek már el, kisvárosban élek és szinte mindenkinek >100 csatornája van.
a Pestiek mit néznek? nagyon sokan csak a reality show-kat, ezen szocializálódtak, -na ezért nincs eszük.
-Úgy fogalmaznék, hogy a pestiek java része egy liberális önpusztító melegek gyülekezete.
-Csak hogy finoman fogalmazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!