Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a kormány...

Mi a véleményed a kormány által elfogadott "felszabaditott" nem hivatalos pálinkafőzés lehetőségéről?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy nagyon helytelen lépés volt, hisz el fog mégjobban szaporodni a zugpálinkafőzés, s ez elsősorban az emberek egészégére lesz káros hatással. Nem lesz szabályozva a szeszfok, és rengeteg balesetveszélyes helyzet alakulhat ki.
2010. jún. 14. 19:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy a multiba árulják még nem kotyvalék.

Van ott is többféle ár és többféle minőség.

Arra legalább rá van írva, hogy miből készül.

Bár mint mondtam pálinkát nem iszom.

De igen, a vörösbort sem, Bálint gazdától veszem.

2010. jún. 14. 22:29
 32/35 anonim ***** válasza:
Aki mértékkel fogyasztja mi a ráknak akar 200 litert megfőzni otthon?:) Mert árulni ugye nem lehet...
2010. jún. 15. 21:36
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Mérne adhatnád el? Nameg az embereknek van családja, ismerősei. Ajándékba is adhatja nekik, szerintem nagyon is szép ajándék és értékes is.
2010. jún. 15. 21:38
 34/35 anonim ***** válasza:
21.36: Ja, hát a világ dőlne össze, ha még el is adhatná! Nehogy már a multiknak egy ezrelék konkurenciája lehessen.
2010. jún. 15. 21:42
 35/35 anonim ***** válasza:
nem szeretem a páleszt, de jó hogy eltörlik ezt az adót legalább apám nyugodtan főzheti a kis adagján a sziloplasztos vödörben xD én maradok a sörnél :P
2010. jún. 18. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!