Mi a véleményed a kormány által elfogadott
"felszabaditott" nem hivatalos pálinkafőzés
lehetőségéről?
Figyelt kérdés
Szerintem ez egy nagyon helytelen lépés volt, hisz el fog mégjobban szaporodni a zugpálinkafőzés, s ez elsősorban az emberek egészégére lesz káros hatással. Nem lesz szabályozva a szeszfok, és rengeteg balesetveszélyes helyzet alakulhat ki.
És akkor nyugodtan főzhetek otthon faszeszt?És beletankolhatom a kocsiba?Nem kell jövedéki adót fizetnem az üzemanyagra?Tök jó..
2010. jún. 14. 20:01
12/35 anonim válasza:
Jaj istenem, de nagy baj lesz! Én annyira rühellem ezt az atyáskodó felfogást. Tiltsa meg az állam, hogy pálinkát főzzek, mert biztos hülyére iszom magam, és rosszul fogom elkészíteni, tiltsa meg, hogy disznót vágjak, mert biztos nem higiénikus, tiltsa meg, hogy az utcán zöldséget áruljanak, mert biztos szennyezett lesz stb. Ez egy agyrém! És mennyien egyetértenek ezzel! De akkor én azt is kérem még hozzá, hogy akkor tartson is el valaki, csak sajnos ez ma már nem megy, mert öngondoskodás van. De hogy gondoskodjak magamról, ha közben miden tilos?
2010. jún. 14. 20:06
13/35 anonim válasza:
Tényleg csak parasztvakítás, mint ahogy előttem lévő mondta. A sok pórnép meg örül, hogy juhí lehet ingyen pálinkát főzni, dejóó. De aki eddig nem főzött pálinkát, az most se fog, ez szinte biztos. Aki meg eddig is főzte, az nagy ívbe tett a rendeletre. Szóval a rendeletnek semmi értelme, csak hogy a sok hívő mondogathassa, hogy látjátok, a mi führerünk milyen nagyszerű ember...
2010. jún. 14. 20:10
14/35 anonim válasza:
Pálinka csak a lúzer embereknek kell, már bocs.
Aki enélkül nem tud létezni, azt őszintén sajnálom.
A rendelet nekem 8.
Ha valaki saját kezűleg akarja tönkretenni magát az nem az én dolgom. Bár eddig legalább áfát fizetett érte.
2010. jún. 14. 20:27
15/35 anonim válasza:
Ez egy akkora f@szság..Mértékkel is lehet fogyasztani ráadásul hungarikum.
2010. jún. 14. 20:34
16/35 anonim válasza:
Igazából nem nagyon értékel, hogy ki mennyit iszik, néhanapján én is szoktam, de ez a rendelet egyenlő a nullával. Igaza volt annak, aki azt mondta, hogy eddig is könnyen meg lehetett kerülni a tiltást, és aki akart, így is főzetett magának. Ez egy tipikus hangulatjavító, majdmimegmutatjukhogyanépértvagyunk stílusú rendelet.
2010. jún. 14. 20:40
17/35 anonim válasza:
Ja ettől lesz sok alkoholista...meg nem normális, aki pálinkát iszik...Megjegyzem az alkohol normális mértékben fogyasztva egészséges, a vörösbor főleg, a sör tele van B vitaminnal, a pálinka pedig pont a fok miatt baktericid hatású. Aki tablettás bort iszik azzal van gáz, nem azzal, aki otthon megfőzi, ezerszer igényesebb és normálisabb, mint amit kiraksz a napra és porzik. Ennyit arról ki hogy teszi tönkre magát.
2010. jún. 14. 21:00
18/35 anonim válasza:
Én valahogy eléldegélek tök egészségesen pálinka nélkül is.
De majd valószínűleg az én amatőr módon (mert normális drága eszközökre valószínűleg nem lesz pénzem) lesz olyan húde egészsésges.
2010. jún. 14. 21:06
19/35 anonim válasza:
Jó, látom nem értesz hozzá. Aki ilyet mond, annak fogalma sincs. Tudod te egyáltalán minek mit kell tartalmaznia meg mi mitől lesz egészséges?
Az antialkoholista életmód nem egészségtelen, de a mértékletes alkoholfogyasztás egészséges. Nyugodtan lehet ezzel vitatkozni, csak teljesen felesleges, mert ez tény.
2010. jún. 14. 21:08
20/35 anonim válasza:
Nem vagyok antialkoholista.
Jóféle vörösbort szoktam inni.
De ha esetleg pálinkát akarnék inni, akkor sem a szomszéd Pistától venném meg, hanem valami normális márkát, pl. boltban egy fütyülős barackot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!