Mi a véleményed a kormány által elfogadott "felszabaditott" nem hivatalos pálinkafőzés lehetőségéről?
Figyelt kérdés
Szerintem ez egy nagyon helytelen lépés volt, hisz el fog mégjobban szaporodni a zugpálinkafőzés, s ez elsősorban az emberek egészégére lesz káros hatással. Nem lesz szabályozva a szeszfok, és rengeteg balesetveszélyes helyzet alakulhat ki.2010. jún. 14. 19:38
21/35 anonim válasza:
Az nem említhető egy lapon sem a házi pálinkával. A házi nagy kincs, nyilván nem véletlen.
22/35 anonim válasza:
69-nek annyiban igaza van, hogy egy fütyülős messze van egy házi anyagból főzetett pálinkától.
23/35 anonim válasza:
Nem is kell nagy pálinkaivónak lenni hozzá, hogy ezt valaki tudja. Én sem sűrűn iszom pálinkát, én sör, martini, pezsgő és malibu párti vagyok, de a minőség az minőség, és sokkal nyugodtabban iszom egy házit, ugyanúgy ahogy szívesebben veszek a piacon zöldséget.
24/35 anonim válasza:
Nehogy már a mellett agitáljon valaki, hogy a "biztos helyről" származó multiféle kotyvalékpálinka (a felirata szerint gyümölcsízű szeszital) jobb a házinál.
25/35 anonim válasza:
Na ja. Nem tudom ti mikor vettetek utoljára paradicsomot multinál. Fantasztikus minőség ugye?
26/35 anonim válasza:
Véleményem szerint felesleges volt ez a lépés, mert aki akar, az úgyis megfőzi a páleszt házilag.
Bármennyire is elnyomó egy állam, az emberi ész és ravaszság mindig túljár rajta!
Ⓐ ¡El pueblo unido, jamás será vencido! Ⓐ
27/35 anonim válasza:
De ha úgyis megfőzi házilag, akkor mi a jó istenért zavar titeket, hogy ezt mostmár szabad?
28/35 anonim válasza:
Nem maga a rendelet zavar, hanem a mögötte húzódó populizmus.
29/35 anonim válasza:
"De ha úgyis megfőzi házilag, akkor mi a jó istenért zavar titeket, hogy ezt mostmár szabad?"
Ez csak a tündérmesékben hívőket zavarja, akik azt hiszik, hogy attól, hogy valami illegális, senki sem fogja csinálni, és attól, hogy legális, egyből mindenki csinálja. Tipikus konformista gondolkodás.
Ⓐ ¡El pueblo unido, jamás será vencido! Ⓐ
30/35 anonim válasza:
Én tudom, hogy te érted, inkább azoktól kérdezem, akik itt pattognak, hogy milyen egészségtelen, meg ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!