Miért lett Lázár János ilyen öreges hirtelen?
Figyelt kérdés
42 éves de 62-nek néz ki.
Nézzétek meg ezt a videót róla:
Míg pár éve így nézett ki:
2018. máj. 12. 16:53
1/18 anonim válasza:
Sok a stressz a munkája és a korrupciója,állandó hazudozása miatt. Ez a legvérbelibb bűnözőket is meg tudja ám viselni.
2/18 anonim válasza:
A februári vásárhelyi vereség miatt, meg még azért is, mert Orbán elvette tőle a miniszteri pozícióját.
Ja és a nagy videó bejelentkezéseivel szerintem teljesen hülyét csinált magából. Elvileg a Főnöke adta neki ezt a feladatot büntiből, de akkor is kész nevetséges az egész.
3/18 anonim válasza:
Stresszes életet él. Mondjuk ez politikusoknál elég jellemző.
Ottvan pl.: Kunhalmi Ágnes, én amikor megtudtam hogy hány éves majd hanyat estem, 35 évesen 50 felettinek néz ki stb.
4/18 anonim válasza:
Ahogy már írták előttem, a stressz azért megteszi a magáét.
5/18 A kérdező kommentje:
Igen de Lázár mostanában lett ilyen nagypapás.
2018. máj. 12. 17:43
6/18 anonim válasza:
Hirtelen őszül. De az is lehet hogy eddig festete a haját
7/18 A kérdező kommentje:
Nem csak a haja a lényeg. Én az arcára értem hogy öreges.
Értelmes válaszokat pls.
2018. máj. 12. 22:45
8/18 anonim válasza:
Mert rájött, hogy csak egy huszadrangú fideszcsicska, akitől Orbán bármelyik pillanatban elvehet minden hatalmat- amit meg is tett.
9/18 anonim válasza:
Néznék én így ki 62 évesen, azt mondom :D
10/18 A kérdező kommentje:
Én meg nem szeretnék 62 évesen így kinézni
2018. máj. 13. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!