Ha hirtelen felébredne Kádár János és látná mi folyik Magyarországon, mit szólna hozzá?
Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 12:19
1/19 anonim válasza:
Hejj-hejj, minden pont olyan, mint régen... is.
2/19 anonim válasza:
Lehet, lenne egy keserű szájíze, mert nincs szovjet blokk, se Szovjetunió :)
3/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
Ba..meg ez a Viktor gyerek pont olyan mint én voltam 50-60-aas években.
6/19 anonim válasza:
Ejj ha tudtam volna hogy a kapitalizmusból ennyire meg lehet gazdagodni, akkor már 1960-ban rendszerváltást csináltam volna.
7/19 anonim válasza:
Ne hidd, hogy Kádárnak valamiféle emelkedett elvei voltak. Egy buta, tanulatlan ember volt, aki csak a kommunista nómenklatúrában ért el sikereket. Ő, és sok kommunista elvtársa pontosan tudta, hogy egy normális rendszerben nem lehetnének vezetők.
Ha ma lenne fiatal és kapna bármilyen pozíciót akármelyik kormány alatt, tenné amit a felettesei elvárnának, rezzenéstelen arccal kiszolgálná a kapitalizmust is.
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
'Egy buta, tanulatlan ember volt, aki csak a kommunista nómenklatúrában ért el sikereket.'
És mégis kultusza van ennek a tanulatlan embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!