Mit gondoltok Volner János ötletéről, mellyel szerinte le lehetne törni az egyoldalú tájékoztatást a közmédiában?
A terv szerint a közmédiának azonos időkeretet kellene biztosítani a parlamenti pártoknak a megjelenésre, valamint kötelező lenne kommentár nélkül bemutatnia a pártok különféle javaslatait, programjait.
Kellene, kellene, de persze ezt ők, mint döntéshozók nem fogják megadni.
Azzal mennénk többre, ha legközelebb senki nem fizetne be adót, aztán csődbe menne a sok tévéjük. Majd meglátjuk, jönnének-e a közmunkásoktól vagy az ukrán posta irányából a műsoraik fennmaradását segélyező adományok is, vagy onnan csak a fidesz-szavazatok tudnak.
El kellene már dönteni ott az ellenzéki oldalon, hogy most annyira szar a köztévé, hogy senki nem nézi, csak feleslegesen nyomják bele a milliárdokat stb.stb. - vagy ellenkezőleg, azzal mossák át mindenki agyát, mert mindenki csak azt nézi és csakis onnan lehet tájékozdni. A Volner féle javaslatnak ugyanis ekkor lenne csak értelme.
Most akkor nézik az emberek, vagy nem nézik???
Aki nem fideszes az odafigyel-e egyáltalán a köztévére vagy le se ...ja? Mert eddig ez volt a szöveg.
Én most egy hétig Fonyódon voltam egy nagyon szuper apartmanban - meló ügyből kifolyólag.
Minden fullos volt, de csak "Mindig-TV" csomag volt, amin a köz tv-k, a TV2 azRTL és a közrádiók voltak feghatók!
Ami hülyítés ott megy, az egészen elképesztő. Már a második nap után tele lett mindenem,mert ott aztán folyton HARCOLNAK hol Soros ellen, hol a migrik ellen, hogy az ellenzék ellen: a lényeg, hogy tiszta háborús hangulatot sugároznak!
Én az összes ott-dolgozótól bevonnám az újságírói igazolványt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!