Szerintetek melyik a legcsaládcentrikusabb párt?
Akkor szabad a gazda, kedves Kérdező!
Én nem úgy veszem észre, hogy a fidesz-kormány ne támogatná a családokat, de elhiszem, hogy valaki tudja ezt ennél jobban is. Légy szíves mondd meg melyik párt az, amelyik jobban támogatja a családokat. Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Addig, amíg akárcsak egy ellenzéki is lemeri itt írni, hogy a gyermekeket vállaló családoknak nyújtott kedvezmények (egy elöregedő társadalomban!) FIALÁSI TÁMOGATÁS - ahogy ezt pont most olvastam egy kérdésnél - addig nincs is miről beszélnünk, egyértelműen a Fidesz.
Azért azt még neked is észre kellene venned Kérdező, hogy a támogatások 90%-a munkaviszonyhoz kötött. (CSOK, adókedvezmények, stb.) így az ingyenélő, lumpen, megélhetési gyerekszülők nem juthatnak hozzá.
Az más kérdés, hogy ezek a gyerekek sem halhatnak éhen, ezért kapják egész évben az ingyen étkezést, ingyen tankönyvet, ruhacsomagokat.
Az összes kedvezmény az egyedülállóknak is járnak, csak nekik még a megemelt családi is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!