Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Büszke vagy arra, hogy Magyar...

Büszke vagy arra, hogy Magyar vagy?

Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 21:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

"Sose értettem ezt. Miért kéne büszkének lenni? Ha osztráknak születek, akkor azt kérdeznéd, hogy arra vagyok-e büszke?"

Igen.

Egy osztrák legyen büszke arra, hogy ő osztrák. Egy francia meg arra, hogy francia.

2018. máj. 11. 09:20
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
nem. olyannyira nem hogy amikor megkaptam az allampolgarsagot abban az orszagban ahol elek, elso dolgom volt nem kis ceco aran lemondani a magyarrol.
2018. máj. 11. 11:07
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

#21! MERT AZTÁN POFA BE!

De itt el is akadtok. Majd menjél el dél-szlovákiába, székelyek közé aztán mondjad, hogy miért nem vagytok büszke Szlovákok, Románok! Hát annak születtetek, aztán pofa be.

Én csak egy kávét kérnék!

2018. máj. 11. 14:16
 24/24 anonim ***** válasza:
34%

"Egy osztrák legyen büszke arra, hogy ő osztrák. Egy francia meg arra, hogy francia."

A franciákkal nincs tapasztalatom, de az osztrákok nem hangoztatják folyamatosan, hogy büszkék lennének erre. Pedig velünk összehasonlítva, nekik lenne mire büszkének lenni.

Úgy gondolom, hogy ez an agy büszkeségtudat valami kisebbségi komplexus ellentételezésére szolgál egyeseknél.

Azt pedig továbbra sem értem, hogy miért kéne olyasmire büszkének lenni, amibe beleszülettem. A magyarságom nem egyéni érdemem, nem én vívtam ki magamnak. Még a diploma megszerzése se töltött el különösebb büszkeséggel, pedig azért én dolgoztam meg.

2018. máj. 11. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!