Komolyan kérdezem, akinek nem tetszik a magyarországi Fidesz-uralom, az miért nem megy el nyugatra?
Én is ezt tervezem, mert látom, hogy egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, az országnak ők kellenek.
Nem lehet őket leváltani, olyan többséggel győztek, mint még soha egyetlen egy párt sem.
Mégis mit szeretnétek? Legyen polgárháború, mint Ukrajnában? Rohanjuk le őket, aztán legyünk nyugati imperjalista, hazaáruló Soros-ügynöknek bélyegezve és lőjenek ránk a fegyveresek?
Nem hiszem, hogy ezt akarják az ellenzéki fiatalok. Szerintem inkább jólétre és nyugalomra vágynak, ami nyugaton teljesen jól megvan.
22.
Miért a fideszesek menjenek?
Nem ők nyavalyognak, hanem ti.
Menjetek ti!
bárcsak kivándorolna az összes károgó nyugatra valami alja munkáért.
én lennék a legboldogabb, ha a sok ostoba lázadozó kisgyerek a saját kárán tanulna.
A Fideszt a lakosság 33%-a, a szavazóknak pedig 48%-a támogatja. Magyarul a fideszesek egy kisebbséget alkotnak a magyarságon belül akit a maradék hülyének néz és utál.
Nem merült fel benned, hogy esetleg a fideszesek vannak rossz helyen?
Én bátorítok minden narancsost, hogy induljon Oroszország, Fehéroroszország vagy ÉszakKorea felé ha valódi illiberális államban akar élni. Mert ez itt a 21. századi Európa, ahol egy ilyen tenyérbemászó féldiktatúrának nincs helye.
Na aztán hova menjünk el nyugatra 30-40 évesen családdal pénz nélkül a beteg idős szüleink mellől stb te?
Gondolkozz ember!
És különben is, te azt gondolod hogy egy ilyen magadfajta ugrász és tehetetlen rövidgatyás suttyó banda vagy egy tömeg majd bármi változást hoz a Fidesz uralom ellen? Lópikulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!