Fideszesek! Szóval azért kell a fideszre szavazni mert más is lopna? És ha én humánus embertípus vagyok, és azt mondom másnak is joga van lopni?
"Folyamatos béremelés azért van, mert lelépett 600 ezer ember az elmúlt 8 évben, és nincs munkaerő.
Ezért emelik a cégek a béreket" Moldovabol, Szerbiabol, Litvaniabol Bulgraivol, Horvatzorszagbol lakossag 1/3a lelepett megsem emelkednek a berek jelentösen....
Am nem azért kell rájuk szavazni. Viszont úgy tartom fernek, hogy csak olyan dolgok miatt ítélkezek valaki felett, amit a másikra nem tudok rámondani.
Márpedig, a lopás egy olyan dolog, amit az összes párt mesterfokon űz. Így nem értem miért kéne csak az egyik pártot elítélni/büntetni miatta.
"A gáz és a villany világpiaci ára is kb. 40%-kal kevesebb, mint amennyiért itthon kapjuk."
Ne zavartasd magad, hogy EU-ban igencsak a középmezőnyben vagyunk a villannyal.
Ki nem sz@@rja le mennyi a világpiaci ára, nem onnan veszem.
Az viszont igaz, hogy még igencsak lehetne csökkenteni, pl ennek is 5%-s ÁFA-ja legyen.
"A gáz és a villany világpiaci ára is kb. 40%-kal kevesebb, mint amennyiért itthon kapjuk."
A szocik idején még amikor csökkent a világpiaci ár, akkor is gázáremlés volt itt. Jó reggelt !
"Moldovabol, Szerbiabol, Litvaniabol Bulgraivol, Horvatzorszagbol lakossag 1/3a lelepett megsem emelkednek a berek jelentösen...."
Ahogy itthon sem, egy-két területet leszámítva, ahol különösen súlyos a munkaerőhiány.
"Azért, ahogy már az előbb leírtam, - mert bár születtek ellene feljelentések - de nem lehetett rábizonyítani semmit, bár mindenki tudta, hogy ő mozgatta a bábokat és az ő utasítására történtek a dolgok."
Akarat kérdése az egész. Az akarat nem volt meg, mégpedig azért nem, mert a teljes Fidesz-vezérkart magával rántotta volna.
Nem . Azért nem kell másra szavazni, mert más is lopna.
Nem ugyanazt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!