Kedves vidékiek : csak az M1-est nézitek állandóan? Igaz az ellenzék számonkérése?
Már az X.-edik "értelmiségi" elemzést hallgattam a HírTV-ben, ahol kifejtették az elemzők, hogy nem tudjuk megállapítani, hogy ez a hatalmas 2/3 rekord részvétellel Orbán kitűnő politikai tehetségének köszönhető vagy csak annak, hogy alakossághoz nem jut el más csak az Orbáni média.
Én Bp-en élek és szinte csak az M1-et és az ECHO TV kiváló politikai elemzéseit nézem, ha bekapcsolom a TV-t egyáltalán. De nálam vagy 7:1-hez az emmenzéki média túlsúlya. Viszont vidéken valóban nincsen más média, sem tv, sem internet csak és kizárólag az M1?
Korábban azt hallottam az ellenzéki "értelmiségtől", hogy az M1-est nem nézi a kutya sem. Most viszont azt állítják csak azt nézik. Hogyan oldható fel ez az ellentmondás?
Köszönöm !
Valóban érdekel.
"És azért főleg az idősebb vidékiek között a köztevé AZ információforrás, meg a radió, megyei lapok, stb."
Pont annyira, mint az idősebb fővárosiak között.:D Ott is van kerületi újság, helyi tévé. Egyébként apám 78 éves, vidéki, nagyon ritkán néz köztévét, rádiót kb. 15 éve nem hallgat. Van kábeltévéjük, internetük, két tévékészülék, mert apám inkább sportcsatornákat néz, anyám filmeket, sorozatokat, ha egyáltalán bekapcsolják. Ilyenkor már reggeltől estig a kertben vannak, vagy jönnek-mennek kirándulni, rokonokhoz, barátokhoz, unokázni, nyáron strandra. Komolyan elképesztő, hogy egyesek tényleg elhiszik ezt a baromságot, hogy felénk a kisbíró dobolja ki a híreket, és lovaskocsin hozzák a térerőt.:D
Én "vidéki" vagyok és nem tv-zek.
Ettől függetlenül rühellem a ballib haverjaidat. :P
El kéne dönteni a a Körúton belüli "értelmiség"nek, hogy akkora vidékiek bunkó földtúrók, akik TV-t se tudnak kapcsolni, vagy szavazópolgárok, akiket meg kellene nyerni....
valamilyen programmal, mondjuk?
Mert ez magyarázatnak elég szar, szimpátia keltésnek, meg hát... nem alkalmas.
Ezt már egyszer előadtad (igaz, megfelelően mosdatlan stílusban) akkor törölték, de nagy sikered akkor sem volt vele, mert a kutya nem hitte a "kulákmesédet"
Amíg a liberális ellenzék Budapestről így vélekedik a vidékiekről, addig ne is várják, hogy sokan fognak itt rájuk szavazni. Mondom ezt úgy, hogy én sem Orbánra szavaztam, hanem a Jobbikra (ami azóta alaposan irányt váltott).
Győr, az ország egyik leggazdagabb megyéjében, fejlett gépiparra, egyetemmel, osztrák határ közelségével totál fideszes város.
Teljesen egyetértek azzal, hogy döntsétek már el, hogy a vidéki Fidesz-szavazót tapló analfabéta parasztnak vagy megnyerendő szavazópolgárnak tekintitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!