A Fidesz meddig tud még a külföldi politikai nyomásnak ellenállni?
Kedves 83%-os, Te állítottál valamit (nevezetesen azt, hogy tárgyi tévedéseim vannak), de Te ezt semmivel nem bizonyítottad. Én minden egyes dolognak utánanéztem azzal kapcsolatban, amiket leírtam.
És még én vagyok a vitaképtelen...
Ilyen ez- nincs ingyenebéd. De nem beleszolni akar, hanem kirugni viktort, illetve minket. Vitya elrakta az EU penzt-vastagon felhizlalta belole, meg az adonkbol magat, a csaladjat, a sleppjet, a NERT, Meszarost - nyilvan nem sz.hat oda, ahol eszik. Az EU es a NATO szerint is veszelyes, amit muvel, nekik nem kell veszelyforras, plusz a penzt nem nekik adtak szemelyes gyarapodasra ajandekba, mert jofiu.
Mi akkor a nem logikus abban, hogy nem kell az EU-nak (sem) Viktor, illetve az orszag?
Nos, kedves 83%-os válaszoló:
A kedvedért itt vannak az általad áhított tények, amiket nem én tagadok, hanem te:
szavazók száma idén:
szavazók száma az EU-csatlakozásról:
a régi Alkotmány, amiben szó nincs arról, hogy csak a nép alkotmányozhat, ellenben benne van, hogy kétharmaddal lehet alkotmányt módosítani: [link]
különösen ajánlom a 24. paragrafus 3. bekezdését elolvasni
a jogállam fogalma:
A jogállam olyan állam, ahol a közhatalmat a nyilvános és írott jogszabályok tartalmának megfelelően, és a jogszabályokban meghatározott eljárások keretében, arra feljogosított szervezetek és személyek gyakorolják. A jogállamiság a legáltalánosabb értelemben a közhatalom jognak való alávetettségét jelenti.
A pártok kampányfinanszírozása:
Nos, ezek TÉNYEK :)))) Tagadod őket? Mert akkor mindaz, amivel sértegettél engem, az csak és kizárólag rád vonatkozik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!