A Fidesz meddig tud még a külföldi politikai nyomásnak ellenállni?
ha a baloldali propaganda eltúlzott, agyon manipulált szócsövéből nem ömlene 0-24-ben ez az EU utál minket dolog, akkor nem is foglalkozna vele senki.
érdekes módon mindig valami hatásvadász cikkben hozzák le, ha éppen valamelyik nyugati politikus kritizálja a magyar kormányt.
nyilván meg van az oka, miért akarnak az emberekben pesszimizmust és elkeseredettséget kelteni ezekkel a tartalmakkal.
a másik, ha már a demokráciáról beszélsz, az szerinted mennyire lenne demokratikus az EU részéről ha egy tagállam belügyeibe beleavatkozna?
megnyugtatlak, ilyen soha nem fog bekövetkezni.
"az szerinted mennyire lenne demokratikus az EU részéről ha egy tagállam belügyeibe beleavatkozna? "
Szerintem, ha komoly veszélybe kerül egy tagállamban a demokrácia, akkor joguk van beavatkozni. Mivel EU tagállam vagyunk, így vonatkoznak ránk bizonyos szabályok, kötelezettségek, amiknek a kormány sorozatban nem tesz eleget és ez szabályellenes.
"szerintem"
itt kezdődik a probléma, hogy csak szerinted.
"Magyarországon max a Soros-hálózat van veszélyben,"
Én kétlem, hogy veszélyben lenne. Ahol kifogyhatatlan a pénzforrás, ott mindig lesznek újabb szervezetek, követők, stb. Soros ellen max annyit tudnak tenni, hogy hergelik ellene a népet és járatják magukat lefelé az EU előtt is ezzel a boszorkányüldözős hülyeséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!