Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még mindig lehet venni feketep...

Még mindig lehet venni feketepiacon diplomát?

Figyelt kérdés

Készülök az egyetemre, és a 3 éves szak közel 9 millióba fog fájni. Azon gondolkoztam, hogy ha már ilyen drága az egyetem, akkor mi tartaná vissza az embereket, hogy megvegyék feketepiacon? :D

Lehet hogy olcsóbban megkapják, és 3-4 évet spórolnak.

Persze az egésszel nem értek egyet, mert a papírt azt lehet hogy meg lehet venni, de a tudást azt nem.

Szóval eszembe sem jutott a könnyebb utat választani, de attól még áll a kérdés. Vajon mennek még az ilyen bizniszek Európában? Hogyan oldják meg egyáltalán, hogy ne tűnjön kamunak? Milyen egyetem nevére, vagy egyáltalán hogyan csinálják?

A másik meg, hogy ki az az eszement aki meg is venné? Hisz tudás úgy sincs mögötte, ha beáll munkába ez valószínűleg azonnal kibukna.

Persze ezt ki lehet játszani, mert tegyük fel, van egy hobbi programozó srác, és ő megveszi, hogy referenciája legyen legalább... De a többi esetet nem értem.

2018. máj. 3. 17:17
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Te ballibsiző habzószájú elvakolt idi.ta fideszes állat... Remélem elégedett anyád a szexuális teljesítményeddel. Hazaáruló stb? Minden kommented csak a negativ és kifogásokkal teli szr. Ezek vagytok ti, akik eladták a hazájukat pár zsák krumpliért meg némi Bözsiért, baromaaaaaaarcú.
2018. aug. 29. 00:15
 22/23 anonim válasza:
Tele vannak az apróhirdetések egy eladobizi-s yahoo emailes hirdetéssel. Hatalmas kamu, több hasonló címről működtek már. Elég ügyesen megvesznek kilóra, de csak beszedik az előleg és eltűnnek, ebből élnek. Szerintem nem lehet ám ilyesmit venni csak úgy a netről.
2020. nov. 19. 18:24
 23/23 anonim ***** válasza:
#8 szóval emiatt van annyira sok ostoba milliomos magyarországon.
2023. jan. 26. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!