Nagyrészt rasszista aki a jobbikra szavazott, vagy rosszul gondolom?
Inkább egyszerű emberek,akik a megoldásokat szélsőséges módon akarják megoldani.
Általában szűk látókörűek,hajlamosak a demagógiára.Könnyen befolyásolhatóak,érzelmeik által,könnyen irányíthatóak.
"Ennyire fáj utolsó, hogy a baLOLdalt is lényegében megelőzték? :D"
Én csak leírtam a véleményemet,mivel Borsodban lakom,itt leginkább csak fideszes és jobbikos emberek vannak.
Sok különbség nincs köztük.
Mindkettő utálja az idegeneket,migránsokat.
Szociáldawinisták.
Könnyen fanatizálhatóak,befolyásolhatóak.
Kevés az érzelmi intelligenciájuk.
Ja,és igen,lényegében sok a rasszista is köztük,de nem kifejezetten ez jellemző rájuk.
Leginkább mindenkit utálnak,aki nem ért velük együtt,vagy könnyebb életük van tőlük.
" Én csak leírtam a véleményemet,mivel Borsodban lakom,itt leginkább csak fideszes és jobbikos emberek vannak"
Ez az, hogy a véleményedet, ami nem biztos, hogy annyira egyezik a tényekkel.
Én rasszista vagyok. Mint minden normális ember.
Ezért nem a Jobbikra szavaztam. Ők, Vona mondta, összeálltak volna az LMP és Momentum nevű hazaáruló egyletekkel, akiknek céljuk, hogy elárasszák az országot muszlimokkal. Egy rasszista erre nem szavaz.
Korábban a Jobbikra szavaztam, amikor arról volt szó, hogy rendet kell rakni a cigányok között. De ez már nem az a Jobbik.
"Ez az, hogy a véleményedet, ami nem biztos, hogy annyira egyezik a tényekkel."
Akkor ajánlom nézd meg a borsodi választókerületek eredményeit.
Mindenhol a Fidesz és a Jobbik versengett egymással.
Az LMP és a DK kapott még valamennyi szavazatot.
Sajnos én azt látom,hogy a fideszes és a jobbikos között annyi a különbség,hogy az egyik a jelenlegi rendszer haszonélvezői közé tartozik,a másik pedig nem,de nagyon hasonlóan gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!