Akkor is ott lennének ha fizetniük kéne. Van a Szerinted miből élnek? Nekik is vannak létszükségleteik. Mondjuk elég kevés de azért van nekik. Nyomják őket pénzzel rendesen. Az, hogy valamelyik soros álcivil szervezet vagy valamelyik ellenzéki vacak, pártnak csúfolt bohóckodás az már részlet kérdés.
2018. ápr. 27. 17:32
32/39 anonim válasza:
Soros pénzéből kifizetnék.
2018. ápr. 27. 18:02
33/39 tgt válasza:
A ligetvédők a Városliget beépítése ellen tiltakoznak. Azt gondolják, nem helyes, hogy csökken Budapest zöldterülete, azt gondolják, nem helyes, hogy ahol eddig park volt, oda most épületeket fognak felhúzni. Azt gondolják, hogy ez egy káros, környezetromboló beruházás. Ezt próbálják megakadályozni, erre próbálják felhívni a figyelmet.
Mi pedig úgy gondoljuk hogy az nem helyes amit ők csinálnak. Fejleszteni kel a várost és nem dorgtanyaként a 70-es évek színvonalán tartani... amúgy a Gellért hegyre is ráférne már egy hasonló minőségű rendbetétel.
2018. ápr. 27. 18:22
36/39 anonim válasza:
Valamint a füvike megérdemli továbbra is amit a ligetet őrző szakemberek tettek vele. Nem kell emberkednie ott ahol semmi keresnivalója.
2018. ápr. 27. 18:22
37/39 Estádio de Felchút válasza:
A zöldterület, a természet védelméért én is kiállok, de a bohóckodást nem szeretem.
Mit gondolt a kiscsaj meg 2 nyikhaj? Dávid egyszer győzte le Góliátot, azóta sem volt ilyen. Nevetségesek.
El kell dönteni, mit akarnak, mit akartok, mit akarunk.
Ha a cél a Liget fáinak megvédése, és nem a műbalhé, akkor megfelelő erővel, megfelelő létszámmal, megfelelő felszereltséggel kell kivonulni. De a mártírkodásnak nincs értelme. Kő ellen a kő ér valamit, a tojás csak összetörik, és trutyis lesz minden. Pfujj.
2018. ápr. 27. 19:01
38/39 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom jó ötletnek hogy kivágják a fákat, és beépítsék a területet, vagy legalábbis építsenek oda pár dolgot. Van erre elég hely, pl lepukkant ipari területek, amik amúgy is a város szégyenei. Na ott kéne építkezni nem a zöld övezetben.
Viszont amit ez a 4-5 ember csinál az nevetséges. Ezt nem így kellene. Jogi úton plusz passzív ellenállással, vagyis inkább láncolják ki magukat a fákhoz, minthogy nekimennek a munkásoknak. Ha már mindenképp verekedni akarnak akkor menjenek ahhoz aki ezt az egészet kitalálta. De így csak lejáratják az egész természet- és környezetvédelmet. Megértem őket, engem is felháborít, de akkor sem ez a jó módszer, ezzel semmire se mennek.
Plusz az átültetéssel nem tudom mi bajuk. Ok, lehet hogy egy idős fának így sincs sok esélye hogy megmaradjon, de még mindig jóval több, mint ha feldarabolnák...
2018. ápr. 27. 23:45
39/39 kretens válasza:
Ez már régi cikk de azért elmondom a véleményemet.Vajon kik voltak ezek a waltonosok meg az amelyik ott feszengve állt közöttük mind egy vezérhim?Csak kérdés.Ha én csak egy rövidnadrágban eléjük álltam volna hogy lássák a kigyúrt izmaimat melléje még 197cm magas vagyok akkor is ilyen nagy lett volna az egójuk?Vagy akkor már végigfutott volna az agyukon hogy hoppá itt áll előttünk egy kigyúrt magas minimum 130 kg ember akitől komoly pofon is beszaladhat.Ezt csak azért irom mert akik ott tüntettek átlag felépitésü emberek voltak.Én is ott lettem volna még közel tiz tizenöt hasonló felépitésü barátommal csak akkor mindannyian külföldön dolgoztunk.Szóval szerintem ha még tized magammal hasonló képességü szembe állt volna velük kisebb lett volna az arcuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!