Valton vs Ligetvédők. Mi a véleményetek?
"nekem, neked, mindannyiunknak"
Maguknak védik, mert én nem kértem meg őket erre. Ez a legaljasabb dolog, mikor a közérdek mögé bújtatja valaki az önző céljait.
Nekem vedik? Mi a gorcs? Amikor miattuk nem mehetunk mar be gyerekkel mert tuvel meg narkosokkal van tele az egesz. Az ilyenek csak maguknak akarjak a helyet es ezek undoritoak...teljesen mas mint amikor a valasztasi irodahoz kuldtek kopaszokat az id ota vasarnapi boltzar miatt.
Egy szep hely lesz a liget a narkos csaj meg legkozelebb nem pattog. Mutattak hogy mindig a kozeppontban akar lenni...de reneljuk jon Magomed es helyre teszi mint g(eci) Rasztat
Nekem ne védjék! Mit védenek? A lepukkantságot? Igénytelen, gondozatlan a liget. Ez nem vita tárgya, ez tény. Ők ezt védik. Mondjuk ők jól érzik ebben magukat, látszik a megjelenésükön is, meg az a cigányputri sátortábor. A menekültek különben voltak ezeknél a keleti pályaudvaron.
Pár hete is állt a bál mert kivágták a korhadt törzsű fát, atya ég most mi lesz??? Közben ültetnek a városban 10 ezer !!! új fát, jah az nem számít mert azok kicsik, mert a ligetben lévők egyből nagynak teremtődtek ugye?
Ezeknek a parkoknak, köztereknek a fenntartása, átalakítása mérnökök munkája, de pár koszos, jó dolgában balhézó alak biztos jobban ért hozzá.
Tényleg jöhetne pár Magomed felé csecsen barátunk még. A rasztát jól becsicskította hahahaha. Azóta se hallani róla, pedig az is nagy balhés alak volt. Most már tudja hol a helye.
Ha van esze akkor az az ostoba tyúk is megtanulja a leckét ez a kis legyintés után, ha nem, akkor az az ő baja mert van egy érzésem, hogy van ott még ahonnan az jött :)
Jogállamban nem így szokták csinálni?
Az lehet, hogy a nagy példaképnél, az amcsiknál nem ütik meg azt aki más tulajdoához nyúl, ellenben beviszik, letartóztatják és megbüntetik.
Ja meg persze néha a tulaj lelövi és csak aztán hívja a rendőrt.
Ha a franciákat tartod példának, mint jogállam, ott tényleg nem nyúlnak az ilyenfélékhez. Hagyják őket tombolni ha tiltakozni akarnak valami ellen. Nézik ahogy tönkreteszik a várost, autókat gyújtanak fel, kirakatokat törnek be és üzleteket fosztanak ki.
Az kellene neked? Hagyni, hogy csináljanak amit akarnak?
Amúgy szerintem sem csinálják jól.
Én már tavaly javasoltam, hogy egyszerűen ki kellene számlázni nekik azokat a költségeket, amik miattuk álltak elő, amiatt, hogy akadályozták a munkavégzést és több biztonsági őrt kell megfizetnie a cégnek.
Ha az első hónapok milliós költségeit kiszámlázták volna a tüntizőknek, akkor ma már nem lenne ott senki. Kénytelenek lettek volna elmenni dolgozni, hogy kifizetessék.
Mert ezzel a hisztivel minket, adófizetőket károstanak meg. vesztegetik az időnket és a pénzünket.
Mindezt már 20 éve el kellett volna kezdeni és nem lett volna szabad hagyni, hogy egy ilyen hely ennyire elértéktelenedjen, eljelentéktelenedjen és lepusztuljon. Már nagyon várom azt amikor készen lesz és ez is dísze lesz a fővárosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!