Te szerinted Orbán Viktor uralma alatt ki fogunk lépni az Európai Unióból?
Nekem nagyon úgy tűnik hogy az Orbán propaganda tovább csinálja a gyűlöletkampányt az Unió ellen, ezzel is jobban megutáltatva az időseket vagyis a biztos szavazókat a Unióval. Így nekem úgy tűnik mintha az lenne a célja hogy ki lépjünk.
Véleményetek szerint Orbán megmeri lépni ezt a lépést a közeljövőben?
Kérlek titeket kulturáltan válaszoljatok, sem Orbán szidására, sem pedig a dicsőítésére nem vagyok kíváncsi. Én csak a véleményeteket kérdem egy témában.
Igazából az EU parlamentnek kellene ugy kinéznie, mint mostani magyar parlamentnek :
2 / 3 rész erősen jobboldali és szélsőjobboldali,
a maradék lehetne mindenféle agyhalott baloldali, libsi, zöld, de a Soros által fizetett lobbistákat el kellene távolítani onnan.
Na, ekkor egészen jól együtt tudna Magyarország működni egy ilyenfajta EU-val.
"Végülis csak a világ 2. legnagyobb gazdasága az USA után és 500 millió ember otthona."
Nem mindegy, hogy az 500 millióból mennyi a keményen dolgozó és adózó őshonos fehér ember és mennyi az ingyenélő csak fogyasztani tudó, de tanulni / dolgozni nem tudú, szapora muszlim és afrikai.
"# 21 Nem győzi az ember lepontozni a válaszaidat... Te most ilyen bérelt kommentelő vagy, vagy provokátor, vagy csak hülye? Nem tudom eldönteni... Kérlek segíts."
Kérdező, te egy liberális buborékban élsz, csak ilyen véleményeket hallasz és azt hiszed hogy a többség úgy gondolkozik, ahogy te.
Hát nem.
"Nagyon remélem, hogy igen.
A magyarok prolik, semmi keresnivalójuk nincs az EU-ban."
Meddig nyivákolsz még proli? :)
" Igazából az EU parlamentnek kellene ugy kinéznie, mint mostani magyar parlamentnek :
2 / 3 rész erősen jobboldali és szélsőjobboldali,
a maradék lehetne mindenféle agyhalott baloldali, libsi, zöld, de a Soros által fizetett lobbistákat el kellene távolítani onnan.
Na, ekkor egészen jól együtt tudna Magyarország működni egy ilyenfajta EU-val."
Még szerencse, hogy az EU-s parlamenti képviselőket a nép választja nem pedig te :)
Amúgy meg az EU hatalmas ívben xarik a lakkoságának 2%-át, gazdaságának 1%_át kitevő porbafingó, jelentéktelen kis országra.
"Európa keleti része még élhető, de a nyugati része néhány évtizeden belül elsüllyed a mocsokban."
Az azért biztos, hogy nem tudod miről beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!