Te szerinted Orbán Viktor uralma alatt ki fogunk lépni az
Európai Unióból?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon úgy tűnik hogy az Orbán propaganda tovább csinálja a gyűlöletkampányt az Unió ellen, ezzel is jobban megutáltatva az időseket vagyis a biztos szavazókat a Unióval. Így nekem úgy tűnik mintha az lenne a célja hogy ki lépjünk.
Véleményetek szerint Orbán megmeri lépni ezt a lépést a közeljövőben?
Kérlek titeket kulturáltan válaszoljatok, sem Orbán szidására, sem pedig a dicsőítésére nem vagyok kíváncsi. Én csak a véleményeteket kérdem egy témában.
Nem fogunk. Unión kívül semmit nem érünk Putyinnak.
2018. ápr. 27. 13:00
2/32 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy igen, ez a terve. A Fidesz gyorsított ütemben hívta le az EU-s pénzeket, amik 2020-ig nekünk voltak ítélve és biztos nem véletlenül.
2018. ápr. 27. 13:11
3/32 anonim válasza:
Uniótól függ, szerintem nem, max végső esetbe
2018. ápr. 27. 13:13
4/32 anonim válasza:
Bár politikailag igen, gazdaságilag ez nem érdeke Orbánnak. Most is az Unió pénzéből fejlesztünk, abból van a növekedés, amivel dicsekedni lehet, és nem utolsósorban abból csorog, vagyis inkább ömlik vissza az ő köreinek, pl a polihisztor Mészárosnak.
2018. ápr. 27. 13:20
5/32 anonim válasza:
remelem
2018. ápr. 27. 13:42
6/32 anonim válasza:
Vagy kirugnak bennünket.
2018. ápr. 27. 13:44
7/32 anonim válasza:
Kérdezném a moderátort, hogy ezt a kérdést naponta/hetente hányszor ér föltenni?
Nem, nem fogunk kilépni. Sajnos. Nyugodtan abbahagyhatod a rettegést.
2018. ápr. 27. 13:44
8/32 anonim válasza:
Akik EU ellenesek és szerintük baj hogy az EU-ban vagyunk, miért nem költözik Ukrajnába vagy Szerbiába? De ott van még Oroszország is lehetőségnek.
2018. ápr. 27. 13:48
9/32 anonim válasza:
Hiába teszed be ezt a kérdést már sokadszorra újra, a válasz attól nem fog megváltozni. Lapozz vissza az előzőhöz és olvasd el újra a válaszokat ha már nem emlékszel rájuk!
2018. ápr. 27. 13:54
10/32 anonim válasza:
Az EU-s kilépés az ország halálát jelentené, és Orbán lenne a gyilkosa!
Ezt még akkor sem fogja meglépni, ha különben mentálisan már nincs a top-on!
Magyarország életképtelen és élhetetlen lenne az EU nélkül!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!