Te szerinted Orbán Viktor uralma alatt ki fogunk lépni az Európai Unióból?
Nekem nagyon úgy tűnik hogy az Orbán propaganda tovább csinálja a gyűlöletkampányt az Unió ellen, ezzel is jobban megutáltatva az időseket vagyis a biztos szavazókat a Unióval. Így nekem úgy tűnik mintha az lenne a célja hogy ki lépjünk.
Véleményetek szerint Orbán megmeri lépni ezt a lépést a közeljövőben?
Kérlek titeket kulturáltan válaszoljatok, sem Orbán szidására, sem pedig a dicsőítésére nem vagyok kíváncsi. Én csak a véleményeteket kérdem egy témában.
Nagyon remélem, hogy igen.
A magyarok prolik, semmi keresnivalójuk nincs az EU-ban.
Véleményem szerint, az értelmesebb fiatalokat még ki kellene nyernie Magyarországról az EU-nak, aztán dobnia kellene a többit.
"Az EU-s kilépés az ország halálát jelentené, és Orbán lenne a gyilkosa"
Az EU-ban való bennmaradás jelentené Mo. halálát.
"Magyarország életképtelen és élhetetlen lenne az EU nélkül!"
Dehogy lenne. Azonnal belépnénk az orosz-kínai Eurázsiai Gazdasági Közösségbe, úgyis onnan jönnek a fontos árucikkek mint mobilok, tabletek és ezer más kütyü.
Amit az EU-ból veszünk, azt meg tudjuk venni az EU-kívűlről is, pl. zöldség-gyümölcs.
Az EU pénzek helyett kínai hitelt kérnénk ha szükséges lenne stb.
Az EU egyre jelentéktelenebb és élhetetlenebb lesz, ahogy tele lesz migrikkel.
# 14 Nyugtass meg, ugye most ezt a csak szarkazmusból írtad?
Komolyan azt állítod a világ legélhetőbb részéről, Európáról, hogy jelentéktelen?
Nyugtass meg hogy ez csak egy elcseszett vicc akart lenni, ennyire buta ember nem élhet a világon.
"Dehogy lenne. Azonnal belépnénk az orosz-kínai Eurázsiai Gazdasági Közösségbe, úgyis onnan jönnek a fontos árucikkek mint mobilok, tabletek és ezer más kütyü. "
Kína nem tagja az Eurázsiai közösségnek, továbbá a "keleti" kereskedelmünk alig 7%-át jelenti a teljes kereskedelemnek, míg az EU-val 85% zajlik.
"Amit az EU-ból veszünk, azt meg tudjuk venni az EU-kívűlről is, pl. zöldség-gyümölcs. "
Rohadtul nem ezt vesszük az EU-tól.
"Az EU pénzek helyett kínai hitelt kérnénk ha szükséges lenne stb. "
Értem. Tehát az ingyenpénz helyett vegyünk fel kínai hitelt. Teljesen logikus.
"Az EU egyre jelentéktelenebb és élhetetlenebb lesz, ahogy tele lesz migrikkel."
Végülis csak a világ 2. legnagyobb gazdasága az USA után és 500 millió ember otthona.
'Komolyan azt állítod a világ legélhetőbb részéről, Európáról, hogy jelentéktelen? '
Igen, a világkereskedelem súlypontja Ázsiába tolódott át,
Európa keleti része még élhető, de a nyugati része néhány évtizeden belül elsüllyed a mocsokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!