Szóval én leszek a bűnbak Magyarországon azért, mert nem akarok gyereket?
Nos igen, a tegnapi kommentemben az 60%-os-félékre is gondoltam. :)
Élő példa azok ellentétjére akik szerint a nőknek szülni "nemzeti kötelesség".
Az ilyenektől 100x rosszabbak ezek a megkeseredett fröcsögők!
Nem kötelez rá senki, hogy akarnotok kellene.
Nekem is csak egy van, és már nem is lesz több különböző okok miatt.
-elmúltam 43 éves
-nagyon nehéz szülésem volt
-egyedül nevelem
-nem sikerült olyan társra lelnem, akitől mertem volna vállalni még egyet
Emiatt én nem érzem magam bűnbaknak senki előtt sem.Nektek sem kell.
Én majd egyszer szeretnék gyerekeket. Nem is egyet, legalább 3-4 et.
DE csak miután már ki költöztem külföldre.
Ha ebben az országban ragadnék, inkább nem csinálnék egyet sem.
"Viszont a gyermektelen nem kap feltétel nélküli alapjövedelmet(családi pótlék),nem kap adókedvezmény,ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kap."
Azzal a gyerekenkénti 12 ezer családipótlékkal kitörölheti a seggét mindenki, ahogy a 2 gyerek után járó pár forint adókedvezménnyel is amit az egyik szülő vehet igénybe csak. Ha nem tudnád 2 gyerek nem gyerek mert 3 tól kezdődik az észlelhetőbb kedvezmény.
Én kettőt felneveltem de se ingyen könyv nem járt, se ingyen étkezés, se szocpol, mert használt házat vettem a keresetemből.
Nekem se játszik a gyerekvállalás, mert nem akarok. A párom se akar. Nem, nem gondoljuk meg magunkat. Nem, nem bánjuk meg. És ha netálántán mégis, valami csoda folytán feltörnének belőlem az anyai ösztönök 60 pluszosan, - lol - akkor meg így jártam. Ennyi.
Egyébként én is azt érzem, hogy a kormány szemében ellenségek vagyunk, de már az se jó, ha van gyereked, de az lánynak születik. (Ugyebár nemrég lett kijelentve, hogy akinek lánya van, az elbukott az ágyban.) Szóval lassan már egy nő emberszámba se vehető itthon, ahogy elnézem. Szerintem záros határidőn belül jön a szingliadó, az eseményi utáni tabletta betiltása, az abortusz betiltása, és még a sima fog. gátló tiltását sem tartom elképzelhetetlennek. Lengyelország 2.
Részemről inkább lelépek párostul, mindenestül egy olyan országba, ami jobban tetszik, aztán Vityáék üldözzék tovább a szellemiket, max a neten olvasok róla, mondjuk a tengerparton.
44-es ennek ellenére én azt tapasztalom,hogy az 1 és 2 gyerekesek is döntő többségben a fideszre szavaztak...
Egyik rokonom már nagymama,neki is két gyereke van,és a gyerekeinek is 1,illetve 2 gyerek van,de ő verte a legjobban a mellét,hogy a fideszre megy szavazni,mert mennyit segít a családoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!